Pomysł zabawny, materiał na komiks. Może faktycznie pomyśleć nad tłem, zbudować makietę, dodać jakiś dymek, a na końcu wpuścić jakiegoś robala... I pomyśleć, że ja sprzątam zabawki, zamiast się trochę pobawić :-)
Wersja do druku
Pomysł zabawny, materiał na komiks. Może faktycznie pomyśleć nad tłem, zbudować makietę, dodać jakiś dymek, a na końcu wpuścić jakiegoś robala... I pomyśleć, że ja sprzątam zabawki, zamiast się trochę pobawić :-)
No to ciąg dalszy, nie wszystkie uwagi zrozumiałem np. tą z przerysowaniem perspektywy ale będę się starał.
Tym razem tło bardziej jednolite:grin:
Niestety mam problem z oświetleniem, teraz jest lampa + żarówki energooszczędne - chyba zmontuje sobie jakąś lampę halogenową albo może doradzicie coś innego...
CD...
5. Polecieliśmy na mały sabotaż razem z kumplami w okolicę kwatery wroga:cool:
Załącznik 23477
6. Powiedziałem że mają czekać i pilnować pojazdu, ja wyskoczyłem na mały rekonensans:-x
Załącznik 23478
7.W okolicy natknąłem się na mały oddział wroga
Załącznik 23479
8. Postanowiłem zaatakować:twisted:,
Załącznik 23480
9.byłem szybki i po chwili...:shock:
Załącznik 23481
10. nastała cisza, a ja wróciłem do naszego pojazdu:twisted:
Załącznik 23482
CDN...
Chyba że macie już dość - dajcie znać.
Jak zwykle proszę znów o jakieś konstruktywne uwagi, aby każdy z odcinków był lepszy (pod względem technicznym).
Pod względem technicznym na pewno lepiej. Tylko te włosy (?) na zdjęciach numer 8 i 10 :D A pomysł bardzo dobry.
Zmień balans bieli.
grizz powiedział wszystko...
Rozbawiły mnie obie historyjki. Bardzo pomysłowe. Pomimo mankamentów technicznych zdjęć jestem na tak. Ciekawy jaki będzie dalszy ciąg i z czym bohater się zmierzy.