-
Rick... dobrze ze nie pracujesz w mojej firmie... tu Osrodkiem Informatyki rządzi kobieta. W sieci ok 600 kompów z tego 3/4 ma dostep do netu... domyslasz sie co jest jej hobby??? Wchodzenie na tzw. strony zakazane. Całkowity nonsens bo nie trzeba wchodzic - wystarczy ze strona otworzy sie BTW jak chcesz cos... innego ; ) zobaczyc lub ściągnac... Kiedys nawet na tą stronę nie umiałem wejsc bo pojawiła sie na indeksie... no ale... na szczescie kiedys byłem tam sam adminem ;) a przy okazji... samonaprawiania sie... ze sprzet czuje respekt to rozmiem ale... w dziecinstwie często pzestawały mnie bolec zęby jak pomyslałem o dentyście :)
-
Hehe no ładnie:) Zakazane strony? To co Ona tam ogląda? Rozebrane kobiety? :wink: :?:
A tak poważnie to pani Infformatyk jest troszke niepoważna jak wchodzi na takie stronki z firmy, aż się boje pomyśleć ile tam na dyskach jest trojanów i trackerów :roll:
BTW Aparat znowu zaczął pokazywać ten pixel czernowy, więc chyba musze go postraszyć po raz kolejny. Ale tym razem to chyba wyślę fotke do serwisu w Wa-wie na maila, bo lokalni to nie wiedzą o co common :(
-
sprostowanie! jej hobby to śledzenie otwierania tych strony przez innych - czy sama wchodzi nie wiem ;)