Powinno wyjśc podobnie, nie wiem tylko czy matryca wytrzyma tyle światła w bielach ..?
Wersja do druku
chciałbym pokazać małe podsumowanie w/w pleneru, który PM dostała od nas. Oto jeden z rozdziałów pokazu....
http://www.youtube.com/watch?v=HFNxiuti3Eo
Ladnie,ale.Ale,jesli moge napisac to mz przejscia sa zbyt energiczne jesli slucham muzyki w tle.Jakos tak burza mi nastroj jak sie pojawiaja.Te lagodne,ktore tez sa bardziej mi odpowiadaja.Ale wiesz,ja juz stary dziad jestem i zrzeda:wink:
Przepiękne zdjęcia. Część już widziałam w galerii, a teraz ponownie je oglądając znów sobie pomyślałam, że fantastycznie panujesz nad światłem robiąc zdjęcia w pełnym słońcu.
Jak będę potrzebował zdjęć ślubnych to wiem gdzie się zgłosić :) Świetne!
mirek, w dobrej restauracji goście odchodzą od stołu lekko nienasyceni ...;))
dzieki za wizyty i słowa ...;)
powinni wszyscy ..;) zerknąłem na you tube i muszę troszkę racji ci przyznać ale w kontekscie iż filmik zasadzony tam chodzi inaczej (skokowo, zacina się, przejscia są szybsze i mało płynne) niz pokaz jaki dostaje PM w oryginale. Mogę smiało powiedzieć iż to co widać tam to zaledwie 20% przyjemności oryginału. Muszę popracować nad jakością i rodzajem kompilacji pokazów do you tube..
No pogratulować przede wszystkim pary młodej.... :D A można wiedzieć jakich szkiełek używasz z d700