JAk obiecałem, kolejna dostawa:)
Na życzenie Vodnika
i na życzenie Kondi'ego
1. Pocztówka :P
2.Takie tam
3.WOPR :)
4.kolejna pocztówka
5.Ciekawostka pogodowa
Wersja do druku
JAk obiecałem, kolejna dostawa:)
Na życzenie Vodnika
i na życzenie Kondi'ego
1. Pocztówka :P
2.Takie tam
3.WOPR :)
4.kolejna pocztówka
5.Ciekawostka pogodowa
Ładne fotki, z pierwszej serii najbardziej podobają mi się nr 3 i 8. Z drugiej serii powaliło mnie zdjęcie ostatnie ze względu na to niebo :roll:
Reszta związana z morzem taka sobie, w mojej ocenie. Przede wszystkim razi strasznie krzywy horyzont.
Pozdrawiam
Ostatnie zdjęcie ze względu na te chmury jest mi bardzo znane, już kilka razy sam złapałem za zdjęciu takie zjawisko. Jest to front deszczowy, a raczej skraj tego frontu. Posuwa się bardzo szybko, na sfotografowanie jest zaledwie kilka minut. :)
Za pierwsze dzieki, od razu lepiej. Te pocztowki jakos nie bardzo pocztowkowe i mi nie pasuja. Z horyzontem trzeba bardzo uwazac, a ostatnie bomba - swietne chmurki.
Hehe wiem, te "pocztówki" to takie zwykłe pstrykane foty. Ale nie miałem więcej do pokazania z gat. "morskie" :P
@No-Shadow Kick
Fakt hehe ten horyzont możnaby pokazywac na szkoleniach pt."Jak nie należy tego robic" :lol:
@MichelCat
Akurat ten front trwał troche dłużej. Choć szybko się rozsuwał. Akurat miałem szczęście i przybyłem w odpowiednim momencie by go uwiecznić :)
Skoro o Bałtyku, to znalazłem jeszcze gdzieś w zakamarkach dysku kilka fotek znad morza. W sumie z kilku można coś zrobić, więc może szykuje się kolejna kategoria w mojej galerii 8)
A tymczasem trzy impresje na temat fal o zmierzchu :D
1.
2.
3.
Pozdrawiam
Moim faworytem z tych trzech to 2. :!:
Drugie bardzo ciekawe kolory. Ale widac ze mozno kadrowane ale fajny panoramiczny efekt.
Ciekawe i fajne zdjęcia. Moje ulubione to:
(1) - 8. "Wawel", ma coś w sobie, ma swój klimat a fotka jest świetna.
(2) - "Na zyczenie Vodnika"
(3) - "kolejna pocztówka", fotka trochę za ciemna ale chyba dlatego ma ten urok, ktory robi na mnie wrażenie...taka Polska rzeczywistość, którą oddaje kontrast między górą zdjęcia (słońce) a dołem (lekko niedoświetone postacie).
Ogolnie jest na co popatrzeć :roll:
@Ola
Dzięki wielkie za słowa otuchy :P
Skoro jesteśmy przy falach to dorzuce jeszcze jedną wygrzebaną fotke :D