Naprawdę super zdjęcia. Szczególnie podoba mi się zdjęcie nr 1, niesamowity klimacik :)
Pozdrawiam
PS. Mały jubileusz vodnika, wznoszę wirtualny toast!
Wersja do druku
Naprawdę super zdjęcia. Szczególnie podoba mi się zdjęcie nr 1, niesamowity klimacik :)
Pozdrawiam
PS. Mały jubileusz vodnika, wznoszę wirtualny toast!
Nie taki mały (1000 postów). Dołączam się.Cytat:
Zamieszczone przez No-shadow Kick
Bardzo lubię fotki z widokami na góry. W tym roku na wakacjach gdy byłem w Tatrach też miałem ochotę trochę popstrykać widoczki,ale z różnych przyczyn mi nie wyszło.Szkoda.
A co do zdjęć to są niezłe, dla mnie szczególnie 3 i 4.
Pozdrawiam
hehe, no to wirtualne piwko dziewczyny - jak sie przylacza no i chlopaki 8)
@qwerty aby skan byl naprawde dobrej jakosci to sie skanuje negatywy, a najlepiej skanowac pozytywy czyli slakdy, na odpowiednich skanerach.
yup, i najlepiej w fotolabach, bo te przystawki ktore dodaja do skanerow są moim zdaniem nie warte polecenia.Cytat:
Zamieszczone przez vodnik
Założyłem kiedyś takową do swojego skanera i wyszło jeszcze gorzej niż z papieru (a klisza była pozytywna :) )
Witam.
Ostatnimi czasy sporo osób przedstawia swoje podróże. Tak więc ja też wrzucę parę fotek z moich podróży. Pierwsze z wyprawy na Syberię w rejon jeziora Bajkał. Fotki nie są najlepsze ale nic to. Dodam że są to skany.
1. W drodze, 1sza przesiadka w Brześciu. Cerkiew w tym Białoruskim miasteczku.
2. Druga przesiadka w Moskwie. Cerkiew na Placu Czerwonym.
3. Również Moskwa. TOI-TOI'e pod Rosyjską Dumą :)
4.Widok z mostu nad rzeką Moskwą na Kreml.
5.No i pierwsze spojżenie na Bajkał.
C.D.N.
4,1,2... to moi faworyci :) fajnie ze na Bajkale statek płynął ;) żartuję ale... szkoda ze nie miałes zooma aby objąc całe jezioro ;) Pzdr.
Fajne fotki :)
1. Dobre ujęcie, świetny kolorek nieba - może troszke szkoda że cerkiew tak zacieniona
2. Skupiłbym się bardziej na cerkwi - podszedłbym bliżej - a przy takim ujęciu jak jest brakuje mi odrobinke miejsca u góry - obnizyłbym troche linię horyzontu.
4 Nic dodać nic ując -świetna fotka
:)
Moze to nie jest forum podróznicze, ale bym prosił coś więcej o samej podróży. Syberia i podróż dalej, aż do Pekinu to jedno z moich marzeń. W Irkucku mam znajomego misjonarza, więc chciałbym go kiedyś odwiedzić. Zdjęcia jak na analoga, dla mnie super.