Nie wiem - ja mam linuksa, ale na Waszym miejscu podmieniłbym tego dll'a ze screena hijacintus-a z wersji rc do wersji stable
Wersja do druku
Nie wiem - ja mam linuksa, ale na Waszym miejscu podmieniłbym tego dll'a ze screena hijacintus-a z wersji rc do wersji stable
Jak dla mnie to świetny program !
Na forum RT autorzy programu potwierdzili, że w wersji windowsowej jest błąd. Obiecali poprawkę.
Bodzip: Twój pomysł jest skuteczny. Sam jeszcze nie sprawdziłem, ale ktoś (z forum RT) tak zrobił i zadziałało.
Miło, że mogłem pomóc - dziękuję :)
Mam pytanie czy jest odpowiednik suwaka Clarity (Przejrzystość) z Camera Raw w tym programie; przeglądnąłem instukcję polską i angielską ale nie znalazłem.
Kontrast lokalny. Ale nie pamiętam, czy jest tam taki suwak.
Mam pytanie czy jest odpowiednik suwaka Clarity (Przejrzystość) z Camera Raw w tym programie; przeglądnąłem instrukcję polską i angielską ale nie znalazłem. Już znalazłem to chyba będzie kontrast lokalny, może się komuś przyda.
Podmieniłem pliki- librtengine.dll z wersji 2.4 wkleiłem do 2.4.1. ale nadal kicha. Za cholerę nie wiem co jest nie tak. Jak to robiliście ? ( aha, działam na windows XP)