No no jeszcze raz super... Najbardziej m isie podoba ten widoczek (zachod slonca) poprostu rewelacja ;) POZDRAWIAM
Wersja do druku
No no jeszcze raz super... Najbardziej m isie podoba ten widoczek (zachod slonca) poprostu rewelacja ;) POZDRAWIAM
dzięki :) wybor był trudny bo po odrzuceniu fotek z udziałem bliskich i tak zostało około setki... w tym nawet ciekawe turystycznie ale np. z okna autobusu wraz z odbiciami :( I tak wszystkie są bardziej lub mniej przypadkowe ;) wiec tym bardziej sie cieszę ze sie podobają :)
Zdjecia rewelacyjne :) Szczegolnie przypadly mi do gustu wszystkie przedstawiajace widoki :) no i delfinki.
Wow :shock: Zdjęcia mi sie bdb podobaja, zwlaszcza zachód słońca...taki cieplutki, mniam :-) Sadze jednak, ze nie oddaja nawet w 50% atmosfery wysp Kanaryjskich, bo tam trza byc i to przezyc, prawda qwerty :-) ?
Ja rowniez jestem ZA :-) To napewno w jakims stopniu uatrakcyjniłoby forum Olusia. A co na to moderatorzy i Jeronimo :-) ?Cytat:
Zamieszczone przez qwerty
masz rację... fotki to... tylko fotki ;) z czasem pomagajace zetrzec coraz grubszą warstwe kurzu na wspomnieniach... które pomimo ze są piękne jednak blakną "przykrywane" nowszymi przezyciami...
Nowych dzialow nie mooge tworzyc, bo mod nie moze. Jezeli chcecie mozecie natomist zrobis sobie topika i tam wrzucac do jednego watku takie fotki.
Topic rzecz piękna ale... przeglądanie sekwencyjne ma sens jesli jest o skonczonej długosci a któz to zagwarantuje? ;) no ale zobaczymy co powie admin ;)
spox... wszystko jest mozliwe.. trwaja prace nad nowym forum
8) :DCytat:
Zamieszczone przez Jeronimo