za duzo zdjec wrzucasz, postaraj sie przemyslec co chcesz na zdjęciu przedstawic bo czesc z twoich zdjec wyglada jakbys robil je bez zastanowienia i pomyslu, takie zdjecia nie przyciagaja uwagi
Wersja do druku
za duzo zdjec wrzucasz, postaraj sie przemyslec co chcesz na zdjęciu przedstawic bo czesc z twoich zdjec wyglada jakbys robil je bez zastanowienia i pomyslu, takie zdjecia nie przyciagaja uwagi
witaj! niektóre zdjecia naprawde fajne:) musisz tylko popracowac nad ostrością, nie przejmuj sie krytykami i pracuj dalej :) powodzenia
Po raz kolejny dziękuje za powitanie i pomoc związaną ze zdjęciami :)
Lifter dziękuje za rady i tą opinie, już wiem mniej więcej co robie źle a co dobrze ;) Nadal są to zdjęcia sprzed klkunastu tygodni więc trudno skorygować niektóre błędy, ale najpierw chce zapytać o te a poźniej w miare czasu będę pstrykał nowe z poszerzoną wiedzą na temat fotografii ;)
Kolejna porcja zdjęć :) Z góry dziękuje za opinie i oceny.
Pozdrawiam! :-P
Hmmm moze ktos sie skusi - oceni i podpowie co robie zle a co dobrze? ;)
Wydaje mi się, że jak na razie, zbyt duży rozrzut tematyczny. Ja mam problem z oceną. Jak już swoje receptory ustawię na np. kwiatki zaraz pojawia się pejzarz itd ;).
Jeśli wrzucarz większą serię, to postaraj się, żeby była bardziej jednorodna tematysznie. Najlepiej jednak selekcjonuj zdjęcia, poczekaj aż Ci się kilka w podobnym temacie uzbiera, wybierz 3 - 4 szt. i umieść je w wątku. W ten sposób, dasz sobie czas na ochłonięcie i nabranie dystansu do zdjęcia (co ułatwi selekcję) a nam na nabranie chęci obejrzenia nowych ;)