Fakt, ubawiłem się, jak nigdy.
8-)
Wersja do druku
Dzięki za tych kilka słów Co chciałem przekazać? Nie uważam że potrzebny jest opis. A ostrość uciekła po zmniejszeniu.
Pozdrawiam
Fakt lepiej to wygląda :)
NUMI - nie przejmuj się, dużo większe chały są tu uwielbiane pod warunkiem, ze są podpisane "właściwym" nazwiskiem, nie przejmuj się.
?
"Chały" są wielbione, owszem. Czy z powodu "nazwiska"? Nie wiem.
Tylko niech nie płynie z tego wniosek, że te 3 zdjęcia z pierwszego postu są dobre, bo nie są. Są do d*py i już. Nie wnoszą absolutnie nic a nic. To, że "grouchy" przytnie i wyostrzy, też oczywiście niczego nie zmienia. Ot, mniej oczy bolą.
Nie jestem fotografem, nie robię super zdjęć, też zebrałem parę razy baty w galerii, ale... Więcej samokrytyki ludzie, bo ostatnio chyba każdy razem z aparatem kupuje patent na bycie artystą.
Aparaty są za tanie, ot co.
Nie wypowiadałem się na temat tych zdjęć, to był przykład. Miałem, na myśli zdjęcia podpisane "właściwym" nazwiskiem. To co u innych jest wytykane jako kardynalne błędy, przy "właściwym' nazwisku wzbudza zachwyty.
Wypalenia, bezsensowne "nowoczesne" kadrowanie, nieostrości, podstawowe braki warsztatowe, nijakie kompozycje, pseudo nowatorstwo i setki innych grzechów na zasadzie - " trzeci listek od góry ma wypalone brzegi" wytyka się innym, przy "słusznych" autorach wzbudza achy i ochy zachwytu.
bez szału
mam nadzieję, że kolejne fotki będą lepsze ;)
A mnie trzecie bardzo się podoba to zdjęcie do mnie mówi, zawodowcy którzy dbają żeby wszystkie ustawienia były ok i pani która ma to wszystko w d... i je sobie loda.Są dwa plany i to mi się podoba.
Zgodnie z pozostałymi po zmniejszeniu wyostrzaj i czekam na więcej zdjęć