Ale widzę, że olek się znakomicie spisał, bo zdjęcia pierwsza klasa pod względem jakościowym i tematycznym, a wiadomo, że aparat sam zdjęć nie robi :)
Wersja do druku
Ale widzę, że olek się znakomicie spisał, bo zdjęcia pierwsza klasa pod względem jakościowym i tematycznym, a wiadomo, że aparat sam zdjęć nie robi :)
:-) Szczerze ? Wziałem mocno do siebie Wasze słowa na tym forum...cos ala "znalezc sie w odpowiednim miejscu, w odpowiedniej chwili". Za rybakiem, ławiącym o wschodzie słonca łaziłem 3 dni, wstajac codziennie o 5:45. Złaziłem 1/4 wyspy i udało sie. Nie powiem zeby to fajne było, ale mam cicha nadzieje, ze w jakis sposob to jest to, o czym Wy mowicie :-)Cytat:
Zamieszczone przez MichelCat
Bardzo ladne zdjecia :) Musialby byc udane wakacje :))
Okey, konkurs już gotowy :-) Zapraszam do wzięcia udziału :-)
:arrow: www.k-a.prv.pl
Zachoy i wschody slonca superancki... POZDRAWIAM
To może jeszcze jedno...;-)
Witam Kondi po dlugiej przerwie... Ale chyba ktos podmienil nam KONDIEGO, jak byl na wakacjach :D Fotki zachodow slonca pierwsza klasa. Myslalem ze moze bede sie mial do czegos doczepic, jakis szczegol, ktory Ci umknal - np krzywy horyzont - a tu NIC :!:.
Na pierwszym, jak sie wylegujesz w wodzie brakuje tylko piwka i reklama gotowa :)
Witaj Vodnik :-)
Ciesze sie, ze zdjecia sie podobaja. Nie bede ukrywał, ze to dzięki Wam są jakie są i mam nadzieje, ze ucząc sie od Was kazdego dnia, moje kolejne fotki bedą coraz lepsze i ciekawsze :)
takie tam ;-)
Ja rowniez przylaczam sie do powitania. WITAM
Jak rzadko komu zazdroszcze tak Tobie kondi bardzo, oczywiscie WAKACJI.
Witam i Pozdrawiam Siwytl :oops:
PS. Jaki final miala sytuacjia o ktorej rozmawialismy?