Rozwaliles mnie realizmem tej fotki. Czuje sie jakbym stal przed szyba terrarium (chyba tak sie to nazywa) i ogladal motyla z bliska. Co prawda do ostrosci moznaby sie przyczepic, ale w odbiorze jakos mi nie przeszkadza.
Wersja do druku
Rozwaliles mnie realizmem tej fotki. Czuje sie jakbym stal przed szyba terrarium (chyba tak sie to nazywa) i ogladal motyla z bliska. Co prawda do ostrosci moznaby sie przyczepic, ale w odbiorze jakos mi nie przeszkadza.
Fotka bardzo mi sie podoba. Kolory super i reszta tez... POZDRAWIAM
Rzeczywiscie ten motyl jest super, bardzo mi sie podoba i zastanawiam sie w jaki sposob uzyskales ten efekt - prawie jak 3D.
Moze opiszesz bardziej te fotke, jakie parametry, jak robiles czy moze jeszcze jakies sztuczki stosowales.
Pozdrawiam
Wszystko pieknie, zwlaszcza kolory ale ta zielen po lewej stronie daje po oczach 8) Kadr bardzo ciekawy. Wszystko sie ladnie komponuje.
Tak swoją drogą poprawia mi humor jeśli zobaczę fotki robione olympusami na np plfoto, digarcie czy innych strochach, szczególnie tak dobre. Jedni mówią Canon to Canon, albo Nikon to Nikon, jednak OLYMPUS to OLYMPUS !!!
no tak jak juz wczesniej powiedzialem.... zle ustawilem balans bieli i te wszystkie nienaturalnosci w tle to poprawianie w programie graficznym... :?Cytat:
Zamieszczone przez vodnik
W modelach C7xx powinni również montować możliwość robienia w RAWie, byłaby możliwość skorygowania błędu.
No tak, w nowym C-70 RAW juz jest.