W tam.Wystarczy,ze co drugi od nas z forum nie kupi samsunga i firma w plajte pojdzie.:grin:
Ci z samsunga to chyba nawet nie wiedza,ze jest taki rynek jak polska.Posrednicy moze troche wiedza.
Wersja do druku
Wyłożą sporo kasy, pokażą się tu i tam. Sprzedaż im trochę wzrośnie, ale nie oszałamiająco z uwagi na kryzys i to będzie na tyle.
Buńczuczne zapowiedzi No1 , Top1 czy jak tam zwał, to raczej pobożne życzenia. Zwłaszcza że choćby SONY (japońce nie popuszczą koreańcom :))
Na rynku telefonów komórkowych kilka lat temu podobne deklaracje równiez obsmiewywano - teraz to nr 2. (Choc rzeczywiście - z N i C będzie trudno ;))
Każdy ma swoje zdanie. Twój kolega również. Znajomy prowadzi dużą sieć sklepów we współpracy z jednym z operatorów. Może ma szczęście - ale owe "szajsungi" mimo, że sprzedają się w ilościach plasujących markę zaraz za Nokią - wracają w celach serwisowych bodaj najrzadziej. TAkie jego zdanie. Które prawdziwe?
A ja planuję do 2012 roku zbałamucić wszystkie top modelki z tej strony:
http://www.fotosearch.pl/john-foxx/s...odelki/JFI254/
Zobaczymy co z tego wyjdzie. W każdym razie takim mam plan.
Szanse mam podobne jak Samsung na zajęcie pierwszego miejsca. Skoro Koreańcy ogłosili takie info światu to ja też postanowiłem podzielić się moimi marzeniami ze światem. :grin:
A co?