Moje gratulacje!
Od jakiegos czasu już czekałem na tę właśnie wystawę :)
Wersja do druku
Moje gratulacje!
Od jakiegos czasu już czekałem na tę właśnie wystawę :)
Świetne FOTO.
Gratulacje i pozdrowienia.
Zazdroszczę ludziom, którzy w całym tym foceniu potrafią znaleźć dla siebie jakiś temat przewodni i się go trzymać niezależnie co inni o tym mówią. Ja ciągle szukam...
Gratuluję wystawy!
aaa to sie niespodzianka trafila w poniedzialek :)
dziekuje bardzo za wszyskie dobre slowa :) faktycznie nie mialem wskazowek, co do tytulu wystawy, wiec polecialem po calosci. faktycznie moglbym uciac koncowke galerii, zeby to bardziej pasowalo do zbioru. ale nic to-nastepnym razem :wink:
Gratulacje k@czy - oka i postrzegania otoczenia - świetne zdjęcia...
RadioErewan świetnie się spisuje jako łowca talentów. Moim skromnym zdaniem bardzo dobrze wytypował autora kolejnej wystawy.
A kolega K@czy zdecydowanie potrafi wydobyć świetne kadry z miejskiej masy. Gratuluję wielu świetnych zdjęć i rozpoznawalnego stylu.
Gratuluje. Choc w mojej fotografii nieczésto mam do czynienia z geometriá to Twoje prace maja w sobie co szczegónego co przyciága uwagé; a fotografia z tym gosciem w czapie rastafara przy okraglym stole, na tle kolorowej kwadratowej posadzki rozwalila mnie od pierwszego wejrzenia i od dawna jest w ulubionych.
Pozdrawiam
wawelu jeszcze nie obfocilem, ale obiecuje to zrobic jak bede przy najblizszej okazji w krakowie :) a czemu? po prostu nie zdazylem-moja przygoda z fotografia trwa niecale dwa lata i nie mialem okazji ruszyc sie gdzies dalej z aparatem. sam jestem ciekaw, jak architektoniczna "klasyka" by sie zmiescila w moim obiektywie :)
pzdr
PS
rasta teeeez mi sie podoba :mrgreen:
Widzę, że na wernisaż we fraku wystapiłeś :wink: