@GoSciU:
Tego się obawiałem :?
Wersja do druku
@GoSciU:
Tego się obawiałem :?
Arram, na drugim wyglada jak wspomnienie z tropikalnych stron swiata, cos jak Mezopotamia nad brzegiem Tygrysa i Eufratu. Trzecie natomiast to swietne umieszczenie slonca w mocnym punkcie, przec co wszystko wyglada bardzo poukladane - porzadek w kadrze. W pierwszym natomiast bardzo urzeka mnie spokoj no i ten "rybak" (alias wedkarz).
Swietna seria.
Jeśli dobrze zrozumiałem, to zmartwiła Cię ocena "W sam raz na pocztoweczke".Cytat:
Zamieszczone przez Arram
Mam w domu różne stare pocztówki i okazuje się, że ich autorami byli znani fotograficy, takiej klasy jak: Edward Hartwig, Paweł Pierściński (ten co ostatnio spalił swoje nagatywy) czy Stefan Arczyński. Zrobić dobrą pocztówkę to też sztuka (no i można na tym zarobić :D )
Dzięki wrocek. O spaleniu negatywów przez Pierścińskiego też gdzieś czytałem, natomiast co do zarabiania to raczej ciężko.....Cytat:
Zamieszczone przez wrocek
Wszystkie fotki są bardzo spokojne i tak samo działają na widza (czyli na mnie :) ) Każde jest piękne a w szczególności zdjęcie nr 2. Z chęcią powiesiłbym sobie taki widoczek na ścianie, jakby kiedyś ktoś robił klubowy kalendarz to życzę sobie taki widoczek powiedzmy na sierpień :wink:
Pozdrawiam
Ciekawy pomysł. Może dałoby się go zrealizować. :DCytat:
Zamieszczone przez No-shadow Kick
Oj dawno mnie nie było! Czas chyba odświerzyć wątek. Na poczętek refleksyjnie:
Obóż Koncentacyjny na Majdanku:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
swietne zdjecia... bardzo klimatyczne ... szczegolnie podobaja mi sie 2,3,5 i 7 :-)
A mi sie podoba 1 od razu skojarzenia z obozem mam....... chociaz 4 tez jest dobre fajna faktura tego slupa .....pozdrawiam
no nawet niezle zdjecia...
1 to taki standart, w przedstawianiu obozow, ok
5 bardzo fajnie ci wyszlo....
7 najbardziej przypadlo mi do gusdtu, ladne ziarno i go... pozdrawiam