Swietny gadzik, swietne fotki. 4 chyba najbardziej mi sie podoba. Dobre kadry super barwy.
Wersja do druku
Swietny gadzik, swietne fotki. 4 chyba najbardziej mi sie podoba. Dobre kadry super barwy.
Super model i bardzo podobaja mi sie fotki... Ladne kolorki....
PoZdRaWiaM
rewelacja!!!! (szkoda ze nie masz gekona bo takie gites fotki by mi sie przydaly strone)
@ Gosciu, @Vodnik,
Dzieki bardzo. Mi najbardziej podoba sie 3. Moza dlatego, ze Diablo wyglada dosyc groznie jak na niego :) no i poza tym ostrosc i kolorki sa cacy.
@Jeronimo
Heh... nie wiem czy szkoda. Jesli chcesz mnie przekonywac o wyzszosci gekonow nad agamami, to z gory jestes na przegranej pozycji. Wierz mi... troche wiem nt. gadow.
Choc nie neguje gekow... Uwazam nawet, ze to tylko kwestia czasu, kiedy bede mial jakis haremik :D Szykuje sie na jakies lamparty tangerine :lol:
No wlasnie... nie napisales o jakie geki Ci chodzi i na jaka strone je potrzebujesz - napisz PM to moze jakos pomoge.
kazdy gekon mnie zadowoli!Cytat:
Zamieszczone przez Kregon
Moje typy to zdjęcia z drugiej serii (w kolejności): 1,4,3 za kolory i kadrowanie.
W 1 i 4 kadr normalnie mnie powalił :shock:
:oops: Dziekuje bardzo :)
@Jeronimo
Zajrzyj TUTAJ. Jak cos wybierzesz to tylko kontakt z autorem i jak nie bedziesz mial pecha i trafisz na spoko osobe to na pewno dostaniesz oryginal.
spox... ja czesc ludzi z www.terrarium.com.pl i www.terrarystyka.pl znam... no i wiekszosc fotek na mojej stronie to wlasnie ich fotki ;-)
:lol: Ja dopiero teraz spojrzalem na Twoje www i skojarzylem... Hahahaha... no niezle, niezle...
Czyli nie pomoglem... coz... jak dorobie sie gekow to bede o Tobie pamietal.
3cie - masakra :-) Chodzisz z nim na spacery po miescie ?