Biegacz- świetne zdjęcie.
Wersja do druku
Biegacz- świetne zdjęcie.
Dla sprostowania to nie biegacz tylko chodziarz :-P
1: sorki że trochę nie ostre ale wyciągnąłem co się dało ze słoika 40-150
2:
3: foto zatytułowane "Latająca Polka "
Uważam, że bardzo ładne. :) I kadry, i złapana dynamika. Zwłaszcza w ostatnim. :)
Lubię fotki z tak spłaszczoną perspektywą jak na tym z płotkarzem, na jedynce. Podoba mi się.
Ostatni też fajny, mogłaby byc mniejsza głębia ostrości bo postacie w tle przeszkadzają.
Ostatnie dużo lepsze. Mi też nie podobały się cięcia na kostkach.
Podoba mi się płotkarz z 1. Zdjęcie 3 fajne, dynamiczne ale przydałaby się mniejsza GO.
Pozdrawiam
fajne kadry, technicznie leżą :grin:
Wiem że technicznie nie są idealne i biję się za to w pierś :D Powiem wam że to są moje pierwsze kroki z fotografią, 9 miesięcy się już tym zajmuje i ciągle się uczę przedtem jakoś mnie to nie pasjonowało.
Nie samym sportem człowiek żyje więc trochę fotek z innej beczki ,koncertowo
1: Velvet
2:
3: Beata Kozidrak
Widać masz dobre, śmiałe podejście do focenia dynamicznych sytuacji. Widzę potencjał, widzę.
Jednak albo ustawienia są nieadekwatne do ilości światła i ruchu albo potrzebujesz lepszego, tj. jaśniejszego szkła.
Fakt szkła kitowe są bardzo ciemne do fotografowania ruchu ,szczególnym wyzwaniem są zawsze imprezy w hali gdzie światło jest potrzebne jak woda na pustyni. Sigma 70-200 2.8 myślę że by załatwiła sprawę ale na razie to za daleko do niej ....