Zdecydowanie Projekt nr 1, będę obserwował wydarzenia pt. smycze, w razie czego jestem zainteresowany - sztuk 1. :)
Wersja do druku
Zdecydowanie Projekt nr 1, będę obserwował wydarzenia pt. smycze, w razie czego jestem zainteresowany - sztuk 1. :)
zloty_2000: mysle jednak ze wyjdzie drozej niestety
tu masz zdjecia tej smyczy z pierwszej firmy co przyslala mi probke:
http://www.arturo.serv01.net/zdjecia/smycze_olympus/ (tylko koles pomylil sie i wyslal mi z inna koncowka i kolorem ale widac o co chodzi)
Czekam na przelew na moje konto jak dostane to zadzwonie do firmy dam im zaliczke i za 2tygodnie beda u mnie smycze
Bo widze ze ludzi ruszyli i mysle ze wkoncu bedzie cos firmowego :)
Jeśli mogę sie wtrącić: liternictwo z dolnej smyczki naniesione na górną - bez pionowego rozdzielenia Olympusa od adresu klubu. 8) :oops:
Oczywiście pisze się na to :!:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :!: :!: :!:
No wlasnei tak zostanie..
Duzy znak OLYMPUS + obok mniejszymy bez kreski adres internetowy.. Mysle ze na smycz wejda 3 znaki olympus i 2 adresy www
albo 5 znakow olympus i 4 adresy..
Jeszcze zoabczmy
Mi sie podobaja osobiscie oby dwa. To juz od was zalezy ktory wezniecie. Ja napewno kumpie !!!
Jak dla mnie projekt nr 2 - zapisuję się na 1 szt. :D
wersja 1 bo wg mnie nazwa strony powinna być subtelniejsza.
Smycze są spoko. Osobiści podoba mi się drugi projekt, ale pomysł żeby powiększyć napis OLYMPUS a zmniejszyć nieco adres www jest moim zdaniem dobry i ten pomysł z żółtymi propami w adresie też jest fajny. Jestem zainteresowany, więc (A)rturo napisz do kiedy trzeba wpłacać kaskę i podaj konto. Jak się zidentyfikować w tytule przelewu? Nickiem?
pozdro,
negros
Witajcie klubowicze, dla mnie projekt 2 jest OK, jak i kiedy zamówić? Jak podać aders dostawy? Kiedy i gdzie wysłać pieniądze?
-------------
pzdr Zyggy
C740 + 16 + 128 + 888DX + tuleja + UV Hoya HCM
są OK zamawiam 2 sztuki