Zwróć tez uwagę ze większość fotek leci w lewo. Musisz prostować albo zwracać na to uwagę robiąc zdjęcia. Nie wygląda to na efekt zamierzony a trochę psuje odbiór.
Wersja do druku
Zwróć tez uwagę ze większość fotek leci w lewo. Musisz prostować albo zwracać na to uwagę robiąc zdjęcia. Nie wygląda to na efekt zamierzony a trochę psuje odbiór.
Fajne kadry. Czasami przydałoby się troszkę podkręcić jasność i kontrast, żeby nie było za szaro.
Zdjęcie 20 Gdyby nie te paznokcie …………..
Zdjęcie 24 Konieczny donos do dozoru budowlanego. Przecie ten kościół zaraz się wywróci hi hi
Pozostałe zdjęcia bardzo sympatyczne i bardzo fajnie się je ogląda J
24. kurcze nie ta fotka ... miała być już wyprostowana:|
Przyłóż się bardziej! ;) Na wielu zdjęciach masz drobne felery, które można było usunąć przez inne kadrowanie. Na kilku są błędy wynikające chyba, ze złego kadrowania w momencie robienia zdjęć (obcięte uszy wiewiórki, grzebień pawia, podstawa pomnika).
Fajowe te fotki a szczególnie 20. mi się podoba.
Dziękuję bardzo za odwiedziny i za komentarze. Odnośnie obciętego ucha od wiewiórki :grin:, to ona tak zapylała po ziemi, że nie zdążyłem złapać jej całej, mam nadzieję że następnym razem się uda.
Pozdrawiam:esystem:
Zdjęcia przyjemne z tym, ze w niektórych przycięte kadry nie robią dobrego wrażenia. Najbardziej podobało mi sie zdjecie 20.
20 bardzo fajna - jak ten ptaszek sie nie boi ? Oswojony cycuś ?:-P
21 taki spokój bije od tego zdjęcia. To chyba przez to spokojne lustro wody. Tylko trochę chyba przeostrzone.
25 też fajne uchwycony moment. Troszkę ciasniej bym przykadrował wiewióra :wink: