Mój pierwszy portret ;-) heh. Prosiłbym o ocene, a moze lepiej nie ;-) Foto mocno skompresowane, aby modemowcy nie narzekali.
Wersja do druku
Mój pierwszy portret ;-) heh. Prosiłbym o ocene, a moze lepiej nie ;-) Foto mocno skompresowane, aby modemowcy nie narzekali.
Po pierwsze primo: fajna modelka,
Po drugie primo: szkoda uzytej lampy (chyba zdjecie z lampa),
Po trzecie primo: szkoda przymknietych oczu,
Po czwarte primo: szkoda ze nie w plenerze,
Po ostatnie primo: oby tak dalej, czekam na kolejne portrety.
Ad1. O thx.
Ad2. Tak, chyba było z lampą bowiem ciemno mam w pokoju.
Ad3. Hmm to była taka typowa fotka próbna, a ze moj maluch fotek nie lubi zbytnio, to siem rozesmiał.
Ad4. Narazie uczem siem czegokolwiek w tym temacie :-) ale kiedys napewno.
Ad last. Bedą bedą...
Szybkie pytanko : jak z ostrością, wydaje sie ok?
czy mi sie wydaje czy mojego zdjecia nie widac :oops:
Fotka dosyc mala zeby okreslic ostrosc. Jezeli wyostrzales po zmniejszeniu to wydaje sie OK.
Sprobuj zrobic typowy portret do popiersia i umiescic na forum mala fotke, a jako link oryginal, albo prawie oryginal - wtedy pogadamy.
@acha18 masz racje, niewidac. Zmien moze serwer gdzie trzymasz fotki i zmien pozniej linka.
@ Vodnik - okey, dostosuje sie do wskazówek.
@ acha18 - cos jest nie tak z linkiem, skoro z tej pozycji :
http://images6.fotki.com/v101/f6844/logo-th.jpg
nie mozna go odpalic. Proponuje sprawdzic czy nazwa pliku z avatarem jest poprawna wraz ze sciezką.
No to ja też przyłączę się do wątku.
żona
Przyznaję się bez bicia, że portret nie jest moim ulubionym rodzajem fotografii, co zapewne widać :cry:
wrocek - KRYPTOREKLAMĘ TU UPRAWIASZ!! ;))
A fota miła poza tym :))
Może nie jest twoim ulubionym tematem, ale mimo wszytko ładnie ci wychodzi :)
Tylko przyznaj się bez bicia, że specjalnie ubrałeś żonę w ten podkoszulek i kazałeś zapozować z lewej strony :lol: :wink:
Pozdrawiam
Przyznaję się :D . Tylko, że zdjęcie nie było robione z zamiarem umieszczenia na forum.Cytat:
Zamieszczone przez No-shadow Kick