ta.. no hy.. w ustawianiach mojego jest tylk otakie cos
SQ1, SHQ,HQ, RAW
ale ja na tym sie naprawde nie znam i czarną magia jest to z lekka dla mnie ;] dlatego jesli pierdziele jakies glupoty to wybaczcie :grin:
Wersja do druku
ta.. no hy.. w ustawianiach mojego jest tylk otakie cos
SQ1, SHQ,HQ, RAW
ale ja na tym sie naprawde nie znam i czarną magia jest to z lekka dla mnie ;] dlatego jesli pierdziele jakies glupoty to wybaczcie :grin:
Portret z gitarką bardzo ładny. Bonusik mniam ;)
Eee... no to masz całkiem porządnego kompakta. Nie mów o nim "kompakcik" i że nie ma RAW-ów ;)
Czarna magia... Moze i tak ale jeśli robisz dużo zdjęć i w pewnym momencie czujesz, że wycisnęłaś wszystko - spróbuj rawa. Wcale nie jest tak trudno, na Forum znajdziesz wszystko (o uczynnych kolegach co wszystko wiedzą nie wspomnę). Pewnego dnia wstaniesz i to zrobisz :mrgreen: Powodzenia.
pierwsze 3 - nie wiem, nie ruszają mnie.
ale 4 i bonusik - bardzo fajne :-)
szumem bym się nie przejmował, IMHO tylko dodaje tym fotkom uroku ;-)
Po pierwsze Gosia jak Barbara Streisand :-}
Wena dopisuje, oby jak najdłużej
ps. a tak poza tym "Nie sztuka obrabiać z RAWa, jpg rulez;-)))
hasło z mojej stopki:
Jest też takie przysłowie: "Jotpeg srotpeg" ;)
agapiet: sęk w tym ze jka zrobie zdjęcie w rawach to nie moge go na komputerze odtworzyć.. moj system na to nie pozwala.. więc dopoki siedze na mym 6 letnim windowsie. dopóty bede jp...gować :)
Kaz de Wro: weny to właśnie brak :-P
ale cos wykrzesalm takiego jeszcze..
5.
Spoko, nikt Cię nie pogania :) Dojrzej sama (wiosna się do tego nadaje najlepiej)
No no, nowy wątek - foteczki całkiem przyjemne, podoba się cała pierwsza seria ze wskazaniem na 3 i 4, bonusik też całkiem niczego sobie. Troszeczkę mniej "pasuje" mi ostatnie, ale generalnie - dobra robota...
Pozdrawiam
kadry maja cos w sobie, szum mi sie bardzo podoba dodaje uroku. Nudza mnie zdjecia "poprawnie technicznie".