czy spotkal sie ktos z takim pilotem - RC-200?
czy moze ktoś mi powiedzieć do jakiego aparatu on bedzie pasowal?
bo z moim C2100 UZ nie chce współpracowac
Wersja do druku
czy spotkal sie ktos z takim pilotem - RC-200?
czy moze ktoś mi powiedzieć do jakiego aparatu on bedzie pasowal?
bo z moim C2100 UZ nie chce współpracowac
A czy aparat ma mozliwosc wspolpracy z pilotem oraz czy zalaczyles opcje zeby aparat reagowal na pilota. U mnie to sie robi przelacznikiem Samowyzwalacz/Pilot IR.
aparat ma opcje i ja zalaczylem.
ale nie znalazlem w necie zadnego opisu tego pilota.
zatem nie wiem czy aparat ma problem, czy pilot, czy tez nie sa sobie dedykowane.
Mam info do pilocika rc 200.
Olympus Remote Control, the Olympus RC-200. This remote is an infrared remote control unit that has a 3-second delay and confirmation beep. The remote is ideal for group shots or self-portraits with it's range up to approximately 16.5 feet. The remote will easily attach to a camera strap and takes one CR1220 battery. I am told that the RC-200 is a universal remote for all current Olympus film cameras that accept remote-control compatible.
[/img]
RC 200 jest do aparatow z filmem, natomiast RM 1, RM 2 jest do cyfrowek
Witam, a orientujecie się może czy do C-765 jest jakiś pilot?
Znalazłem gdzieś na necie opis, że pasuje RM2, to prawda?
Tutaj http://cf.olympus-europa.com/consume...catalogues.cfm jest broszura informacyjna o C-760 i 765. Na liscie akcesoriow dodatkowych nie ma pilota, w opisie funkcji jest selftimer ale pilota rowniez nie ma.
Znajac zwyczaje producentow nie sadze zeby pomineli fakt mozliwosci podlaczenia za ktore moga zgarnac dodatkowa kase.
Przykro mi ale nie sadze zebys mogl sobie popilotowac swoj aparat.
A po co zakladasz nowy watek, skoro pytasz o to samo w innym watku ? Ten drugi usuwam - Moderator
Witam,
oczywiście że do C-765 nie ma pilota. Jakby był to aparat musiałby posiadać jakiś odbiornik, a niestety takiego nie posiada :(
Pozdrawiam