-
MALY-DZIDZIUS, albo mnie wrażenie zawodzi o tej porze, albo wyczuwam pewną ironię zahaczającą o złościwość w twojej "radzie" dla marthy.
Pewnie to tylko wrażenie, przecież nie mógłbyś stosować ironii skoro sam wcześniej na takową zasługiwałeś, a pomimo to dostałeś rzetelne odpowiedzi.
martha troszkę dziś w kilku wątkach polawiło sie informacji w interesujacej Cię sprawie, jeśli jeszcze masz jakieś pytania to daj znać. Mamy te same aparaty więc może coś poradzimy.
Pozdrawiam
-
spoko spoko :x jasne że nie jestem złośliwy.sam niedawno rozbrajałem ze tak powiem swego olka i tak samo potrzebowalem porady.dlatego ani przez mysl mi nie przeszlo by sie bawic czyims kosztem kolego moj drogi :lol: sam tez posiadam podobny model olka i tak jak i ty sluże pomoca w rozwiazywaniu problemów natury technicznej 8) pozdrawiam i zachecam do wspolpracy :!:
-
Czy potrzebuje jakis dodatkowy sprzęt do zamontowania filtru na obiektyw w olku c 760??
Czy w ogóle można filtry nakładać na obiektyw w tym modelu ??
-
Pewnie, że można.
Potrzebna będzie tulejka redukcyjna 45,6 mm/52 mm (ok 45 zł) i wtedy pasują filtry 52 mm. Tulejka wkręca się w ten "kołnierz", który jest dookoła obiektywu i stanowi dodatkowo doskonałe zabezpieczenie obiektywu.
-
dzisiaj stało sie coś dziwnego :arrow: . Po zrobieniu łącznie 3244 zdjęć zawiesiła sie karta. Po odpaleniu Olka pokazywał sie komunikat ze trzeba sformatować kartę. Bez formatowania nie chciał ruszyć. Czy to jest normalne ?? Wczesniej karta nie była formatowana.