-
Przyzwoite i fajne ślubne foty. Młodym, mamom i ciociom na pewno się podobały - nie brzmi to jak komplement, ale taka jest specyfika ślubów (btw, co robisz 18 kwietnia 2009?:-P). te też są przyzwoite:wink:: http://flickr.com/photos/edwardolive...7604140084528/
pozdraiwm
-
fatman: fachura, raczej nie inaczej. zlapane do aparatu super korzystne swiatlo emocje wyrazone w minach - sam pozytyw. milo popatrzec. gratuluje!
-
eastender, ooo dzięki za linka -bardzo ciekawe zdjęcia, zabieram się za oglądanie.
18.04.2009 ? mam wolne ;)
dka, dzięki wielkie :)
-
Świetnie... bardzo mi się podobaja.
Przypadly mi do gustu 2 i 3.
W 5 ladne kolory w tle choc na 2 przeszkadza troszke ta wystajaca reka.
Jezeli uda mi sie zrobic choc w polowie tak dobre technicznie fotki to bede zachwycony... ale coz - to juz zweryfikuje zycie za pare dni.
-
Dobry tryptyk, panna młoda pewnie byla zachwycona.
Na fotkach jest rozbawiona i wygląda na całkowicie szczęśliwą.
Winietki fajnie domykają górę a kolorystyka podkreśla klimat weselnej zabawy.
-
zmieniam opinię z wczesniejszej wypowiedzi - teraz 5 jest de best :-)
-
No pełna profeska. Fatman od dawna oglądam Twoje zdjęcia na CF i cieszę się, że zawitałeś na nasze forum. U nas tematy ślubne zaczynają coraz mocniej dojrzewać, więc oko zawodowca będzie nad nami czuwać :)
-
łoł, ale seledynek w tle :-O
-
NightCrawler, co mogę Ci doradzić ? Zero stresu, po prostu idź i foć, jak wpadniesz w "rytm" to będzie super -bardzo szybko wtedy się "nakręcisz" a wtedy focenie będzie przyjemnością. Strzelaj serią, bo to ułatwia -często idealne ujęcie jest dziełem przypadku, bo trwa ułamek sekundy -seria bardzo wtedy pomaga (pomijam inny aspekt -trafienie z ostrością i nieporoszenie). Pomiedzy standardowymi strzałami staraj się wyłapać coś ineresującego np. w ludziach, którzy są na ślubie -ciekawa twarz starszej pani, ziewające dzieciaki -kilka takich ujeć doda smaczku całości :)
-
Super zdjęcia, oprócz soczków :)