Ale autor wątku ma oko do fotografii. Oczywiście pod warunkiem, że widzi co sfotografował i w jaki sposób. Dlatego poprosiłem o jeszcze jakieś zdjęcie aby wykluczyć przypadek.
Wersja do druku
Ale autor wątku ma oko do fotografii. Oczywiście pod warunkiem, że widzi co sfotografował i w jaki sposób. Dlatego poprosiłem o jeszcze jakieś zdjęcie aby wykluczyć przypadek.
Do autora - 1) Nie zrażaj się, fotografia jest piękną pasją i mam nadzieję, że po wakacjach będziesz marudził tak jak i my. 2) Bo w fotografii nie chodzi tylko o to by zrobić zdjęcie fajnej postaci czy rzeczy, ale również chodzi w niej o to by pewnych błędów nie powielać. Dajmy na to w pierwszym zdjęciu bardzo nie podoba mi się cień na pierwszym planie. W drugim - parkę można było lepiej wykożystać - umieścić w "mocnym punkcie", nie ucinając nóg - zdjęcie nabrało by wymowy. 3) Mam nadzieje, że przyszłe zdjęcia będą lepsze.
Nie za bardzo kumam o co Ci chodzi... ale mimo to spróbuje znaleźć sens w chaosie i odpowiedzieć.
1. Nic nikomu nie odmawiam.
2. Kuba wszedł na forum, chciał pokazać zdjęcia i poddać się krytyce. Zdjęcia nie zachwyciły, ale Kuba chciał porady. Jak umiałem tak pomogłem. Nie zauważyłem byś udzielił jakiejkolwiek rady. Choć w punkcie trzecim...
3.Za nim komukolwiek napiszesz podobny komentarz, sam wysil się i napisz coś mądrego autorowi zdjęć. Podpowiedz co mógłby zrobić następnym razem gdy będzie chciał zrobić jakieś interesujące zdjęcie. Przypominam, że Kuba1986 pokazał zdjęcia publicznie i poddał je ocenie - one nie muszą się podobać wszystkim.Cytat:
Zamieszczone przez helmuth;
4. Nie wszyscy mają talent. Nie wszyscy muszą robić zdjęcia. Ale zawsze mogą popracować nad swoimi umiejętnościami. Swoimi poradami, możemy mu tylko pomóc.
Dziękuje Wszystkim za rady, opinie dobre słowo.
Postaram wykorzystać je w przyszłości.
jutro wrzuce jeszcze kilka zdjęć na prośbę Sergiuszone.
Tak to prawda! Nie zrażaj się komentarzami- bierz z nich to co może się przydać w przyszłości a resztą się nie przejmuj. Pstrykaj jak najwięcej, tylko trening czyni mistrza. Tylko wiedząc jakie robi się błędy, można zadbać o to, by ich w przyszłości nie popełniać.