-
moją uwagę zwróciły plenerowe 1 i 4 z silnym wskazaniem na 4 które ma w sobie jakąś świetlną magiczność. Portrecik ślubny może się podobać. Z pozostałych ślubnych to z traktorem i rzucanie bukietem na pewno mogą się podobać. Pozostałe są także miłą pamiątką.
-
1 załącznik(ów)
W niedzielę na sankach z dziecmi..bez kolizji sie nie obyło. Na razie to, reszta jak znajdę chwilkę.
10.
-
Kolizji ??
to wygląda na wybuch "Achtunga" wbitego głęboko w snieg :P
-
Wczoraj późnym popołudniem wybrałem sie na małą wycieczkę w pewne opuszczone miejsce w mojej okolicy:
11. Abonent czasowo niedostępny
12. Dzwig
13. Maszt antenowy
14. Suwnica "w stronę słońca"
15. Suwnica.. On top.
16. Warsztat
17. Proszę czekać.. bedzie rozmowa..
Będę tam musiał wrócić przy dobrej pogodzie. Zostało kilka budynków do eksploracji..
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Ciemne te zdjęcia...
Czyżbym monitor miał znów do kalibracji? Dzieki Grizz - po południu jadę po kalibrator.
-
Trochę ciemne ;)
"Warsztat" fajny, "Maszt" super! Gdybyś jeszcze zachował symetrię...
-
Sie ma Ramzes.
Ze zdjęc plenerowych,najlepiej 'wyszedł' Ci maszt - fajnie to wygląda,ja bym bardziej postarał się o geometrię,bo o to w takim ujęciu tu chodzi.
Reszta plenerku - cinko panie gra,no może 'suwnica'jeszcze się broni ale ledwo,ledwo.;)
Zdjęcia reliktów PRL-u fajne ale wolałbym je w BW albo kolor zrobiłbym jak za tamtych czasów.Pamiętacie te odrealnione kolory ? Przeważnie ociekające magentą i dziwną,marsjańską zielenią. :)
Z całej serii - warsztat najlepszy - jak się domyślam,to warsztat dla dużych pojazdów.:) Można by tam zrobic fajne zdjęcia.Np.z jakąś fajną modelką,niekoniecznie ubraną w umorusany,drelichowy kombinezon.;)
Z pewnością foty ciekawe,lepsze od okien na świat...mz. ;)
-
17 :) fajne. Maszt też. Jak poprzednicy pisali troszkę ciemno.
-
2 załącznik(ów)
Na szybko wrzucam: wieża dzis zrobiona. Bardziej symetrycznie. Aczkolwiek cięzko zrobić jej idealne zdjęcie wisząć w niej za szczebel na jednej rece, a drugą robiąc zdjęcie :) Nie mozna sie w niej połozyc na ziemi by swobodnie kadrować :)
a drugie to widok na Stomil Dębica..