tylko te przepalenia nieciekawe (patrz akordeon pana po prawej)
Wersja do druku
tylko te przepalenia nieciekawe (patrz akordeon pana po prawej)
No właśnie tez to przepalenie mnie denerwowało więc dalam czarno-biały ;)
Zdj. 1 – za bardzo obcięte z dołu. Jakby tak ujęcie było zrobione bardziej z lewej strony to wieża ładnie by się eksponowała, a tak jest trochę nieszczęśliwie zasłonięta. Kościółek troszkę jest pochylony w prawą stronę. Fajnie by było, jakbyś numerowała zdjęcia.
Ludzie:) bardzo fajne...w kolorze dużo lepsze
and_z masz racje rzeczywiście troche obcięte z dołu a drugi kościół troche pochylony :| następnym razem ponumeruje ;)
no anora mi też bardziej podoba się kolor tylko to jedno przepalenie mnie tak wkurza !! ;)
dzieki wszystkim za komenty ;)
Pozwoliłem sobie na małą ingerencję w tym zdjęciu. Mam nadzieję, że nie będziesz zła. Chyba wygląda to trochę lepiej. Po wyprostowaniu niestety dół trochę zjadło.
No, rzeczywiście dużo lepiej ;) Jakim programem ?
Adobe Photoshop Elements 6.0
No nieźle CI to wyszło ;) a gdzi eten programik można kupić no i w jakiej cenie :D
Teraz zdjecie z Jezioro Roznowskiego, jesli macie z tamtąd foty to wrzucać ;) Chętnie zobaczę ;)
W każdym sklepie komputerowym nie powinno być problemu z tym programem. cena powyżej 200 PLN.
Co do zdjęcia nr 8 to żaglówka płynie pod górkę. Myślę, że ciekawiej by było gdyby stanowiła element większej przestrzeni.