-
Przyjrzałem się - i różnica w rozmiarach między G9 i g90 jest niewielka - dużo większa jest różnica w ciężarze. jeśli chodzi o funkcjonalność - jeśli pominąć brak lampy z tych dwóch G9 umie jednak dużo więcej. W efekcie z tej pary wygrywa u mnie G9 i zastanawiam się tylko kupować go czy czekać na więcej wieści o E-M5III.
-
kupować, em5III zapłacisz "podatek" za nowość, myślę, że tanio nie będzie, z drugiej strony 5verII na globalu jest za 1800zł, za 4200 masz em1vII.
-
2 załącznik(ów)
-
A ja mam wciąż wrażenie, że jestem "cienki Bolek" i ze swojego EM5 II nie wyciągam nawet 30% możliwości.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
A ja mam wciąż wrażenie, że jestem "cienki Bolek" i ze swojego EM5 II nie wyciągam nawet 30% możliwości.
-
O i to jest właściwe podejście. Czy z Islandii zrobiłbyś lepsze zdjęcia majac mark3? W tym wszystkim jest ciągle cheć pogoni za nowością i "lepszym body". Postep w jakości zdjęc jest raczej niewielki, troche lepsza ergonomia i ekraniki, a z wielu nowych funkcji po prostu nie korzystamy....
-
Pewnie bym nie zrobił lepszy. Miałem czas, statyw, obiektyw całkiem niezły, wysokiego ISO nie potrzebowałem a i to w EM5 II mi odpowiada. Kiedyś też tak goniłem króliczka, teraz wolę pieniądze wydawane na nowinki przeznaczyć na to by udać się w miejsca, z których mogę przywieźć jakieś fajne zdjęcia.
-
trzeba przyznać , że ładny
-
Jak dla mnie to te nowości powinny być wypuszczane co 10 lat
-
To Olympus musiałby płacić pensje swoim pracownikom też raz na 10 lat ;) Przecież te produkty są po to, żeby pracownik linii produkcyjnej miał za co jeść i opłacić rachunki (a członek zarządu za co zatankować jacht), a nie żeby uszczęśliwiać klientów.
-