-
ktotek: niestety słupa nie dało się uniknąć, zebry bardzo fajnie się ustawiły ale jak to bywa w takich sytuacjach nie trwało to zbyt długo :-)
agapiet: dzięki za uwagi, co do WB oddałem takie jakie były w realu, chociaż można by je było przedstawić trochę w cieplejszych barwach
dzięki za odwiedziny i pozdrawiam 8-)
-
5 załącznik(ów)
Kwiaty
Witam :), wrzucam trochę kwiatków, będę wdzięczny za Wasze wskazówki,
pozdrawiam 8-)
-
-
przepraszam :oops: następnym razem będzie mniej, a tym czasem proszę o podzielenie się ewentualnymi spostrzeżeniami :)
-
Według mnie zdjęcie 3 ma coś w sobie.... choć kwiatków nie lubię:)
-
hmm ja też za zdjęciami kwiatów nie przepadam ale najlepsze chyba te strokrotki choć troche ciemne na tle .....reszta jak dla mnie nie specialna ;)
-
zdaję sobie sprawę, że póki co niewiele moich fotografii przedstawia sobą jakąś większą treść, na razie pracuję nad samą techniką, kadrowaniem, itp., także byłbym wdzięczny za tego typu uwagi, chociaż każde "spojrzenie" coś zawsze wnosi w wysiłek jaki wkładamy w każdy kadr,
dzięki za komentarze i pozdrawiam 8-)
ps. igorra: jeśli chodzi o światło to był to celowy zabieg z mojej strony, skupiłem się na świetle kwiatka z pierwszego planu
-
No właśnie widać że skupiłes się na tym ;) Kadr w tym ujęciu jest ładny ale na mój gust lepiej było by jak by jasniej było na tle, tak zielono i nie rozpraszająco ;)
Ładny kadr ma też zdjęcie pierwsze a reszta mi nie zbyt "podchodzi" ;)
-
trochę fotek o innej tematyce:
1.
2. to ujęcie niestety musiałem sporo podciągnąć jeśli chodzi o światło, dlatego niebo trochę przepalone ale jakoś mi się najbardziej z tej trójki podoba
3.
czekam na wasze opinie :)
-
Pomniki mają bardzo łądne kadry coś nie tak z niebem coś mi się wydaje :roll: :?: