Przechodziłem przez to rok temu, koronarografię i angioplastykę. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
Wersja do druku
Daaamn... zakodowałem, że termin wysyłania do 26'tego hehhh. Gratuluję autorowi foty - można ją było w kilka różnych klimatów "pchnąć" z trudnym ostatecznym wyborem, którą posłać. No nic, zostanie w archiwum ;)
Głos oddany :)
czekamy na kolejny przeciek :wink:
Trzeba było wybrać moją, miałbym jeszcze jednego "fana" moich gniotów. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Nic z tego, podobno uszczelki wymienił. :roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Pozostanę przy oryginale, nie znalazłem obróbki, która zachowywała by powietrzną perspektywę przy delikatnym podciągnięciu szczegółu w górach i na niebie...
Zgoda, w ostatnich konkursach zdecydowanie przeważają miłośnicy dramatycznej tonacji i apokaliptycznego nieba, ale to jeszcze nie powód, żeby nie głosować. W końcu to zabawa.
Obawiam się, że mogłoby to być w praktyce trudne do zrobienia. Jakiś kierunek trzeba było wybrać:)
Podzielam opinie:). Nie zdradzę chyba tajemnicy (to z moich obserwacji popRAWek), że prace bardziej "pojechane" w obróbce z jaskrawym kolorem, czy mocno wyciąganymi cieniami (z małym kontrastem) cieszą się jednak mniejszym uznaniem wśród głosujących.
Jestem winny następnego przecieku:), więc jedna praca (na prowadzeniu) nieco się oddaliła. Dwie prace na drugim miejscu. Jedna praca na trzecim miejscu (spadła z miejsca drugiego, właściwie to na czwarte miejsce). Trzy prace pozostają nadal bez głosu.