A56, LuiN, easy_rider, moje gratulacje! :)
Wersja do druku
A56, LuiN, easy_rider, moje gratulacje! :)
Huraaa - zdobyłem najlepsze miejsce - jestem najbliżej wygranej, ale nie muszę szukać zdjęcia do następnej części konkursu :lol:
A tak bardziej serio, to dziękuję wszystkim co głosowali w konkursie (na którąkolwiek pracę) - i zapraszam do kolejnej edycji konkursu... bo to przecież fajna zabwa :mrgreen:
Gratuluję zwycięzcy :) Ukłony dla całej dogrywkowej trójki :)
Dziękuje za gratulacje.
Nowe zdjęcie już wysłane do kol. Andtor2. Będzie wesołe i myślę, że nie przysporzy kłopotów w obróbce.
Gratulacje dla zwycięzcy !!! :mrgreen:
Gratulacje dla mnie, znalazłem aż dwóch fanów mojego gniota. :mrgreen:
Głosującym wielkie dzięki ! :mrgreen:
Głosowałem na pracę Adama tak w pierwszej, jak i drugiej dogrywkowej części. Podobała mi się jeszcze praca nr 10.
Kontrowersje podobne jak Andrzeja miałem z pracą nr 4. Nierealne kolory nie tylko rzeczki, odebrałem jako robienie sobie jaj. Cóż też tak można. Jeśli tak nie było, to bardzo LuiN przepraszam :)
Chciałbym jeszcze bardzo mocno zasugerować aby usunąć przycisk "pokaż wyniki ankiety". Da to możliwość pełnego, nieskrępowanego uczestniczenia w zabawie, a równocześnie wyeliminuje sugerowanie się głosami poprzedników.
Heh, już nadsyłając pracę zasygnalizowałem, że tym razem było totalnie po bandzie :) Uknuło mi się, że zrobię bajkową ilustrację - wygrał naturalizm - i bardzo dobrze. Gratuluję lepszym i dziękuję za głosy.
Rzeczywiście był taki wpis, (w tej chwili nie mam dostępu do poczty) teraz kojarzę. Pisząc to moje podsumowanie o nim zapomniałem.
Bardzo dobrze, że tak obrobiłeś. W tej edycji chodziło mi o różne interpretacje/wizje tego mojego kadru o czym pisałem na wstępie popRAWki. Akurat w mój gust nie trafiłeś, ale praca zyskała sporo głosów i była w czołówce (dogrywce).