na bw postawil bym wiecej kasy. troche mierzi to przepalenie. ale musi byc bo inaczej fota byla by idealna :-)
Wersja do druku
na bw postawil bym wiecej kasy. troche mierzi to przepalenie. ale musi byc bo inaczej fota byla by idealna :-)
Kolor fajnie ukazuje styk trzech "żywiołów", BW lepiej ukazuje ich dramaturgię i power ;)
Bardzo ładnie, kiedyś zupełnie nie trawiłem B&W, widzę, że teraz zmieniają się moje upodobania, podoba mi się pierwsza wersja, troszkę razi przepał.
pzdr
ja z kolei jako fanatyk BW muszę stwierdzić, że kolor lepszy ;)
Co do przepału - zostało już napisane. Bardzo podoba mi się kadr, ładnie podzielony na trzy części, dynamiczny. Dobrze że wstawiłeś dwie wersje, moim zdaniem są na tyle różne i dobre, że spoko mogą funkcjonować niezależnie.
jestem za kolorową wersją bardziej do mnie przemawia. Pozdrawiam.
Teraz pokazuję coś z innej beczki. Moje pierwsze kroki w makro:))
...dodam że to E-330 i mój nowy ZD 50 F/2 :))
Fajne. Zastanawiam się, czy nie byłoby fajniej trochę odrealnić ciaśniej kadrując tak, aby nie było widać tła i listka.
tak naprawde prawie nic nie kombinowałem z tą fotką. Listek może postaram się usunąc. Nie jestem zwolenikiem daloko idących ingerencji w fotkę.
Pewnie gdyby było ciaśniej było by ciekawiej:) Zobacze co da się zrobić:))
zdjęcie makro jest dla mnie ciekawe i się podoba - listek faktycznie jesli nie do wysteplowania to można np zmienić kolor...
Prosimy o jeszcze :)