Wydaje mi się, że jest lepiej :)
Wersja do druku
Wydaje mi się, że jest lepiej :)
Postaraj sie wywalic rozowy nalot tak,zeby sciemniajac fote na twarzy nie byl widoczny.Cos w tym kierunku-to tak na szybko i niedokladnie bo plik bardzo maly.Jak masz obiekcje to usune.
Właśnie zaczełem się zastanawiać dlaczego modelka ma różowy nosek i policzki . Nie wiem czy jest to efekt długiego spaceru czy strój w połączeniu z lampą błyskową dał taki efekt ? Bo jak taki efekt powstał w naturalny sposób to mi nie przeszkadza ?Cytat:
Zamieszczone przez lucca
Ja nie mam nic do rozowego noska i policzkow-to naturalne.Ale popatrz na tlo,tam zobaczysz dominate -i wlasnie o te dominate chodzi,zeby usunac.Wtedy zachowasz naturalny kolor cery z rozowym noskiem i policzkami.
Strzał z 10 piętra
Nr.4
3 fajna, ale przez oszczędne tło i kontrastowy punkt centalny nie robiłabym rozmycia.
4 wg mnie bez sensu. Włąściwie to co ma być na tym zdjęciu? Słup? Droga? Niebo? Trawsko?
zdjęcie 3 ma w sobie jakiś zarys potencjału natomiast 4 nie przemawia.
Jak narazie idzie mi pod górkę ale dzięki wam mam nadzieję że niedługo będzie lepiej .
Kolejna fotka jak poprzednie mi się podoba .
Podoba mi sie to zdjęcie "strzał z 10 piętra". Masz pazurek. Wprawdzie nie wiem ile w tym zdjęciu jest świadomego wyboru - pochylenie aparatu, pasy lekko ukośne z lewej do prawej (pod górę), ile powiązania z deszczem ale ten obrazek ma swój potencjał. Może to wszystko tylko przykrywka prawdziwego talentu? Wszystko przed nami. Strzelaj. Ale tak przy okazji, czy lubisz tak bardzo centralną kompozycję? Często uzyskujemy dynamikę gdy najsilniejszy akcent leży w jednym z głównych punktów obrazu. Pozostałe zdjęcia nie bardzo potrafię za Tobą podążyć, co chciałeś mi nimi opowiedzieć. Pozdrawiam.