Dziękuję za pomoc wszystkim :)
Teraz ponawiam pytanie o szkiełka - co byłoby godne polecenia do tego zestawu, może jakaś stałka, cenowo bym nie musiał sprzedawać nerki. Niestety jestem nowy w temacie 4/3 i ogółem bezlusterkowców.
Wersja do druku
Dziękuję za pomoc wszystkim :)
Teraz ponawiam pytanie o szkiełka - co byłoby godne polecenia do tego zestawu, może jakaś stałka, cenowo bym nie musiał sprzedawać nerki. Niestety jestem nowy w temacie 4/3 i ogółem bezlusterkowców.
Ale przeciez Olympus robi podobnie.
Nie tak dawno czytalismy z wypiekami historie nynego - Olympus zinterpretowal usterke aparatu po swojemu i kompletnie w nosie miala argumenty i zdanie nynego - wedlug nich aparat szural po betonie i z naprawy nici. Dopiero upublicznienie historii przynioslo skutki.
A ile to razy Olek odsylal aparaty bez naprawy, twierdzac, ze usterki nie stwierdzono, albo stwierdzono, naprawiono i nadal cos nie dzialalo?
Rozumiem, ze lojalnosc kaze ci dzialac na korzysc firmy, ale nie przesadzaj zbytnio :)
Patrzac na to co sie ostatnio dzieje w Europie, to nie jestem do konca pewien...
Ale skoro masz takie doswiadczenie z Valuebasket, to pewnie masz racje :)
Posiada ktoś może wiedzę na temat dostępności E-M5 MK2 w wersji czarnej + obiektywu M.Zuiko Digital 25mm f1.8 w Poznaniu? Będę tam jutro i mam w planach kupić stacjonarnie, ale mam problem ze znalezieniem dostępności w internecie.
W pełni dostępne jedno i drugie w Mediamarkt na Bukowskiej 156 ;)
No i dołączyłem do rodziny Olka :) Dziękuję za pomoc w tym temacie.
Jak sprowadzałem E-500 z USA to sprawdzałem warunki gwarancji - jeśli nic się nie zmieniło to "polski" Olympus honoruje wystawianą w Stanach gwarancję międzynarodową. Z tym, że nie trwa ona 2 lat a 12 miesięcy