Ale super.......juz nie wspomnę, że mnie to by pewnie ten pilocik z ręki wypadł jakby tak huknęło po 2 sek od błysku. Super. Rozumiem, że to tegoroczna burza :)
Wersja do druku
Ale super.......juz nie wspomnę, że mnie to by pewnie ten pilocik z ręki wypadł jakby tak huknęło po 2 sek od błysku. Super. Rozumiem, że to tegoroczna burza :)
EXTRA FOTKA ! Swietnie zlapane !
@ Ewci@ masz racje, zdjecie z tego sezonu burzowego. A na szczescie nie trzeba bylo trzymac wcisnietego buttona na pilocie bo to nie tryb BULB. :)
P.S. moze troche Off Topic ale mam nadzieje ze po zmianie sprzetu na D70 nie opuscisz naszego forum i nadal bedziesz nas zaskakiwac swoimi doswiadczeniami oraz bedziesz podnosic nasza poprzeczke pokazujac swietne fotki.
Nie zamierzam opuszczać tego forum tym bardziej, że zostaję w rodzinie Olków gdyż moi rodzice jeszcze mają C- 750, i teraz właśnie chcę od nich pożyczyć bo żyć nie moge bez aparatu :lol: a na D70 jeszcze troszkę muszę poczekać
Czas pokazac cos innego. Oto kilka kwiatuszkow.
Zapraszam do komentowania.
Jako że "znam" vodnika z widzenia mam nadzieje że się nie obrazi jak ja też dorzuce kwiatuszka od siebie ;)
Fajny efekt uzyskałeś na 1 zdjęciu, na pierwszy rzut oka wygląda jakbyś sephie dał.
Pozdr.
@nova nie mam nic przeciwko dodawaniu swoich fotek, byle w aktualnym temacie prezentacji :) Fotka krokusa byla jedynie kadrowana oraz ramka, zadnych filtrow. Fotka zrobiona pod koniec kwietnia w slowackich Tatrach, gdzie dopiero snieg stopnial i krokusy "wylazly" na slonce, wiec trawa nie miala czasu na nabranie koloru.
P.S. zapomnialem dodac, ze fotka mi sie podoba :) Super ostrosc, dobra glebia oraz zywe kolory.
Widze ze temat kwiatow nie przypadl Wam do gustu. W takim razie zapraszam na maly reportaz.
Witam. Wczoraj w Krakowie zorganizowany został przez jeden z hipermarketów dzień dziecka z przypakowanymi kolesiami (i jedną koleżanką). Oto kilka zdjęć z tej imprezki:
1. MC Bielenijnik.
2. Długo oczekiwany Mistrz Świata.
3. Który z czterech panów spróbuje dorównać mistrzowi ?
4. "Może ja, Może ja" ?
5. Niestety, żeden z panów nie dorównał tak pięknemu siłaczowi (Aneta Florczyk).
Dodam, że w każdej ręce to ciężar 80 kg, a zwyciężczyni waży zaledwie 75kg.
6. Tak, jestem z siebie dumna... Niech inni myślą co chcą...
7. Ja wam pokażę jak nosić zakupy...(2 x 140kg)
8. Szukam chętnych do zmiany koła w mojej S-klasie...(jedyne 340kg)
9. W końcu coś dla młodszych, przecież to dzień dziecka...
Jak widać dla najmłodszych nie było aż tak wiele atrakcji. Cała impreza odbywała się w bardzo miłej atmosferze...
10.
11.
Zapraszam do opiniowania i komentowania.
ta ostania fotka mi sie najbardziej podoba... oczywiscie mowie o chmurach :lol: :lol: :lol: (a swoja droga to bez polara ladnie chumurki ci wyszly)
zdjęcia bardzo ładne ;)
A 6 zdjęcie to bym inaczej skomentował "Mato boska ona nie ma majteczek" :P - dotyczy tego pana w białej podkoszulce :P
IMHO niech ktoś zdradzi bardzo początkującemu jak zrobić takie zdjęcia ;) chodzi o ustawinie aparatu , zastosowane filtry itp.