Chodzi i gwiżdże ale z ostatnią fota to pojechałeś wygląda jakby spadał :).
A tak nawiasem mówiąc to wal do mnie raczej Czarny a nie Czaruś :)
Wersja do druku
Chodzi i gwiżdże ale z ostatnią fota to pojechałeś wygląda jakby spadał :).
A tak nawiasem mówiąc to wal do mnie raczej Czarny a nie Czaruś :)
Czarny Czarus, może być:-)
Znaczy floty ok? Nie zniszczylem forumowych ramek?
pozdrowionka
Foty ok :)
Nie zazdroszczę takiego latającego nad głową ptaka.
Jak zabawa to zabawa :D
I żeby nie było - kawałki mnie to z m4/3 :P
Ech kur na:-) lubię cie:-)
Niunie fantastik, to się nazywa podejście do zabawy:-)
pozdrowionka
To zobacz teraz w galerię moją SŁONINO GODZILLĘ bo nie wiem czy ją tu wrzucałem hehe :D
Spodobała mi się "wersja w deszczu" - 'niech leci z nieba, co chce, LOT-em i tak szybciej, niż bezpieczniej...', oraz "kosmici odlatują" - taka ognista meduza wyszła.
Czarny Czarus, daj jakąś fajna fotę, mam dola po imieninach zony, nawet się nie napilem, cierpie, pomalujcie mój swiat,....
pozdrowionka
Proszę Cię bardzo. Moje zdjęcie z rozkładówki Michelina z przed 15 lat :D - dużo uśmiechu na wieczór :):):) (chyba mi wybaczą, że to nie z m4/3) :D:D:D:D. Ja też dzisiaj nic nie wypiłem na pierwszych urodzinach córki, chociaż nikt na mnie krzywo nie patrzył. No sorry napiłem się trochę szampana :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...7&d=1353783786
Wezwanie nie do mnie, ale się wetnę z moimi dobrymi radami :)
masz doła? zapisz się na woltyżerkę... tak, tak, to taka zabawa dla małych dziewczynek ale jak widać na załączonym obrazku i stare pryki też mogą :) Bo czemu niby nie? dopóki się krzywdy koniowi, sobie ani innym ludziom nie robi... a powiem Ci, że jak jestem człek ze skłonnością do depresji, to takie zajęcia potrafią mi tak akumulator naładować że o żadnym dole przez tydzień nie ma mowy... a potem kolejne zajęcia...
Załącznik 74973
oczywiście: E-P1 + 20/1,7 @ 1,7 + 1/60 + 800 (wiadomo czego)
i jeszcze trochę prywaty (myślę że wybaczycie)
:) Wiwat PonySport Siercza :)