No jak tak to spoko ;)
Wersja do druku
zapuściłem się troszkę w trzciny. tam szybko można znaleźć trzciniaka
443.
Załącznik 148301
444.
Załącznik 148302
445.
Załącznik 148303
446.
Załącznik 148304
Pikny, choc jak dla mnie nieco za ostre swiatlo.
pozdro
Warto było pobuszować w trzcinach, fotołowy udane. Wydawało mi się, że trzciniaczki są bardzo płochliwe, ale Tobie pewnie niedługo będą jadły z ręki..:)
Pięknie!
trzciniak piękny. 444 dla mnie prowadzi choć troszkę szkoda przyciętego ogona. ładnie musiałeś go podejść :) jego śpiew mam cały czas w uszach. czasami sobie posiedzę kilka minut na spacerze i posłucham bo niezłe koncerty daje :) pozdr
Trzcinak cudowny :grin:. Ja w trzcinie znajduje jedynie komary a właściwie to one same mnie znajdują :roll:. Trzciniakowi ktoś ogonek podgryzł, jeden taki mi nawet na myśl przychodzi :mrgreen:
Dajesz dalej...... Ptasiory super......:grin:
355 genialne, czapla wygląda na zadowolona z siebie.
dzięki Wam wszystkim za odwiedziny
tak jeśli jesteś zauważalny. jeśli dobrze się schowasz są wdzięcznym materiałem.
małe sprostowanie. to jest trzciniak, trzciniaczek jest mniejszy - liczę że pokażę go w przyszłym tygodniu. ten mniejszy jest dla mnie cięższy do złapania bo przebywa z reguły w niższych partiach trzcin, duży trzciniak lubi pięknie śpiewać na wierzchołkach trzcinowiska
tak, oczywiście macie rację.
byłem wyposażony w obiektyw stało ogniskowy. trzciniak podleciał tak blisko, żeby mieć ostrość na głowie ogon nie mieścił się w kadrze. czasu na zmianę pktu af oczywiście nie było. ale trzciniaka będę jeszcze podchodził. poprawię się
dam dalej za kilka dni
---------- Post dodany o 21:17 ---------- Poprzedni post był o 21:16 ----------
spróbuję godzinę później