Odp: u43 - Olympus i Panasonic - co nadchodzi?
A co robi wtedy klasa średnia?
Cytat:
Zamieszczone przez
sando
Siedzi na forach, klepie posty, linkuje smieci z netu i sie slini do obrazkow sprzetu :P
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
sando
Myslisz o tych co na socjalu siedza???
nyny - dobre :) dałbym Ci punkta ale nie mogę :/
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Siedzi na forach, klepie posty, linkuje smieci z netu i sie slini do obrazkow sprzetu :P
Nie mierz wszystkich swoją miarą ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Myslisz o tych co na socjalu siedza???
A to zależy jaki socjal. Bardzo możliwe, że socjal za Odrą = klasa średnia u nas.
Cytat:
Zamieszczone przez
sando
Nie mierz wszystkich swoją miarą ;-)
Uderz w stol a nozyce sie odezwa... :p
pozdro
Lekko nie ma.
Mi w zasadzie dołączany wizjer do PENa nie przeszkadza, nawet polubiłem to rozwiązanie dzięki możliwości odchylania.
I ten wizjer jest zdecydowanie lepszy od tego co jest w tanich lustrzankach jak D3100. Za to porównywalny do tego który mam w D200.
Boję się pomyśleć ile będzie kosztował nowy flagowiec.
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Boję się pomyśleć ile będzie kosztował nowy flagowiec.
Ja - jeśli mogę - obstawiam cenę EM5 +/-$100. OMD na być przecenione "na Mikołaja", więc flagowiec wskoczy na odpowiedni dla siebie poziom.
Jeśli będzie inny scenariusz cenowy to - imho - tylko za zauważalnie szybkie ruszenie starych/dużych szkieł ZD czytaj: apz i inni oficjalnie to namaszczą ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
Ja - jeśli mogę - obstawiam cenę EM5 +/-$100. OMD na być przecenione "na Mikołaja", więc flagowiec wskoczy na odpowiedni dla siebie poziom.
Jeśli będzie inny scenariusz cenowy to - imho - tylko za zauważalnie szybkie ruszenie starych/dużych szkieł ZD czytaj: apz i inni oficjalnie to namaszczą ;)
A ja się boję, że cenowo może nawiązać do Fuji X-Pro1...
Za +/- 100 $ to delikatny tuning może być. To ma być przecież jakieś git-malina hiper-fliper dwa w jednym, FF-kiler, oficjalny aparat fotograficzny pierwszej załogowej wyprawy na Marsa.
Gdybym był zamożnym szprzętolubem pozującym na zaawansowanie profesjonalnego fotografika to wręcz oczekiwałbym ceny dużo wyższej, tytanowego korpusu z paskiem z krokodylej skóry, dwukrotnie droższej, tytanowej edycji specjalnej najdroższych dużych Zuiko, certyfikatu autentyczności z odręcznym podpisem Oly-prezesa i 100 puszek coli w prezencie.