Odp: Eddie - moje zdjecia
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
No możliwe, że mnie poniosło :) Dzięki za opinię :)
Eddie? Dasz mi ją? W rawie? :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Eddie? Dasz mi ją? W rawie? :-D
Do popRAWki chcesz?
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Do popRAWki chcesz?
Jasne! 21, 22, 23.
To jest super pole do popisu! Dla grzebaczy, a jak Wiesz, nie z każdego zdjęcia można wyciągnąć, mnogość den. :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Jasne! 21, 22, 23.
To jest super pole do popisu! Dla grzebaczy, a jak Wiesz, nie z każdego zdjęcia można wyciągnąć, mnogość den. :-D
Czekaj, nie rozpędzaj się, albo 21, albo 22, albo 23 :)
Poza tym, te zdjęcia są zbyt łatwe do obrobienia, trzeba czegoś trudniejszego :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Poza tym, te zdjęcia są zbyt łatwe do obrobienia, trzeba czegoś trudniejszego :)
Włacha! Trudniejsze ma być! :P
T.
A w czym się te Rawy otwiera,że się tak zapytam? Ostatniego C. miałem takiego A610, jeśli dobrze pamiąętam. Przy okazji poprzyglądam się jak to z tymi cieniami jest w stosunku do O.
Fajne foty - chętni sobie nawet bez publikacji grzebnę.
Pozdrawiam AP.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
A w czym się te Rawy otwiera,że się tak zapytam? Ostatniego C. miałem takiego A610, jeśli dobrze pamiąętam. Przy okazji poprzyglądam się jak to z tymi cieniami jest w stosunku do O.
Fajne foty - chętni sobie nawet bez publikacji grzebnę.
Pozdrawiam AP.
W twoim przypadku w Adobe CameraRaw.
Na pewno CS5, czy CS4 - nie wiem, nie sprawdzałem. Popatrzę na te rawy wieczorem, zobaczę co wygrzebać, żeby Wam za lekko nie było :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
One nie są łatwe! Z chrzanić każdy potrafi, tu trzeba delikatnie i finezyjnie, sam kadr takie działanie wymusza.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
One nie są łatwe! Z chrzanić każdy potrafi, tu trzeba delikatnie i finezyjnie, sam kadr takie działanie wymusza.
Ech, no dobrze, porozumiem się z modelką w tej sprawie. Jak nie będzie miała nic przeciwko, to dostaniesz :)