Czyli sprawa jasna, od madness'a broń boże nie odkupujemy puszki...;)
Wersja do druku
Powiedzmy, że nie zawsze zdążyłem uchronić go przed deszczem:wink:. Zazwyczaj po takich "przygodach" sam przełączał się w tryb P przy nastawionym A. O ile pamiętam zfiksował kilka razy i wystarczyło wyłączyć zasilanie.
Wież mi ale nawet najlepiej uszczelnionego korpusu nie wystawiałbym na dłuższe działanie deszczu. Zdarzyło się parę razy, że kapnęło trochę na aparat. Powinienem zatem wykluczyć również fotografowanie we mgle i przy dużej wilgotności powietrza:wink:
"Szanujący" się serwis przysłał by mi zapewne informację w stylu : aparat zalany, koszt naprawy .... A tu masz, zrobili jeszcze kilka rzeczy o które się przecież nie prosiłem. Za to mogę ich tylko chwalić pod niebiosa.
Ktoś kiedyś powiedział, że aparat ma duszę. Jeżeli ta dusza jest zamknięta w najbardziej pancernej obudowie to każdy nie przewidziany w instrukcji obsługi wstrząs może ją uśmiercić. Czyż nie zdarzyło nam się czasem niechcący trzasnąć aparatem o coś twardego lub po prostu go upuścić? Jeżeli "udało" nam się w ten sposób popsuć sprzęt to co robimy - wysyłamy do serwisu. No i przede wszystkim staramy się udowodnić, że winę za usterkę ponosi producent aparatu:roll:
Co do tego czy my użytkownicy ich, czy oni producenci nas, to już inna bajka:wink: pozdrawiam
Witam Wszystkich serdecznie.
Prosze o pomoc!
Czy jest ktokolwiek kto mógłby podać mi link do instrukcji po polsku w pdf dla E-30?
Przetrzepalem neta i nigdzie niestety nie znalazlem.
Swego czasu też szukałem. Jest dostępna tylko w obcych językach. Mi najbardziej odpowiadał angielski.
Jak ktoś chce polską instrukcję, to pisać na priv :)
Witam, czy ktoś się orientuje czy w E-30 można wpisać nazwę autora i automatycznie będzie zapisywana w exifie?