Brodacze, o tak ! Ci są od dawna obiektem mojego fotopożądania. Złap go jeszcze !
Wersja do druku
Brodacze, o tak ! Ci są od dawna obiektem mojego fotopożądania. Złap go jeszcze !
"Powitanie" - bardzo spontanicznie wyszło i ładne światło - dobra fota
Miruś, bardziej myślałam jeszcze o konturówce niż rozjaśnieniu postaci. Jest pod światło i wyszło by sztucznie chyba...
Co do pułapu - może macie rację. Dzięki!
Świetne oba "różowe" zdjęcia. Powitanie - jeśli można wybrałbym w wersji konturowej, choć Mirkowa ma też swój urok. Dzieciaki na derce też super!
Masz Pani Gospodyni jeszcze jakieś takieś w szufladzie? Jak masz - daj oczy nacieszyć.
Pozdrawiam AP.
Apz - dzięki za miłe słowo. Mam sporo zdjęć, może wieczorkiem coś podrzucę.
Jak tu się kolorowo zrobiło :roll: Różowe krzesło dodaje brodaczowi uroczej erotyczności :wink:
Powitanie dabeściarskie :roll:
Powitanie ma świetny klimat. :) Nic bym w tym zdjęciu już nie zmieniała. To ten rodzaj zdjęć, które chciałabym mieć na ścianie i na nie patrzeć. Chyba każdemu przypomina nieco dzieciństwo.
Było trochę koloru więc wrzucę kilka ulicznych portretów z tej samej imprezy co ostatnie wrzutki. Z jednym z modeli jestem umówiona na "bandycką sesję", jakby mnie długo nie było, to wiecie... ;) Parka z ostatniego zdjęcia jest autentyczna, żałuję że pani się poruszyła, mam kilka zdjęć - na wszystkich to samo - energiczna kobieta. Wrzuciłam tu mimo wszystko, bo miłość z nich bije :)
"Ludzie Hallera" (chodzi o plac)
DZizas, Ty to łapiesz klimaty, spotkanie dzieciaków / w oryginale/... ostatnia seria - świetne ,podziwiam. Ja to bym pewnie aparatu nie włączył nawet uznając że nie ma tematu do fotografowania
Twarzowiec na 3. i to jego cwaniacko-zalotne spojrzenie + gest prawej ręki :grin:
A to, że poruszona pani, to nic - bardzo czułe ujęcie wyszło.