no nie zazdroszczę, ale bezpieczeństwo ponad wszystko, no chyba że zamierzasz praktykować jako reporter wojenny...
...ja podróżuję po bezpieczniejszych regionach. Kojarzycie Heppenheim? zdaje się że miasteczko ma swojego idola :)
Załącznik 74149
Wersja do druku
no nie zazdroszczę, ale bezpieczeństwo ponad wszystko, no chyba że zamierzasz praktykować jako reporter wojenny...
...ja podróżuję po bezpieczniejszych regionach. Kojarzycie Heppenheim? zdaje się że miasteczko ma swojego idola :)
Załącznik 74149
Oj, to faktycznie pech.
Z drugiej strony, dobrze, że sytuacja nie zaostrzyła się kiedy akurat tam byś był.
Jerry,
A gdzie zdjecia z wojny?
Tymczasem gonilem dzis aparatem cug... Strasznie wolno jechal...
pozdrowionka
Ps
Dzis mam tak podly dzien, ze nie chce sie zyc, kupilem sobie kinleya, cytrynke i bede konczyl krowke sierzanta przed 3 lat ( ciekawe czy jeszcze dziala?) jak sie jutro nie odezwe, to znaczy, ze zapraszam na pogrzeb...
Dawno nic nie wrzucałem w tym wątku...
Nad naszą wsią przeleciał meteoryt... Tfu, UFO
A tu ofole nieźle nabałaganili:wink: Może ktoś potrzebuje? Dywan wisi od tygodnia, chyba jest do wzięcia:mrgreen:
Gangsterzy pod mostem w swej ponadczasowej limuzynie.
Owoce wczorajszej przechadzki po zamglonej Warszawie. Ten budynek z trzeciego zdjęcia mijam codziennie jadąc do i z pracy. Stoi przy dość ciemniej uliczce. Z bliska wyglądał trochę mniej tajemniczo, ale i tak ma coś w sobie...
No to gramy...
O co tu kur na chodzi...
Puszcze wam zaraz smoka i macie pozamiatane...
A jakby go tak z flanki...?
Można nie pić tylko kulturalnie spędzić czas? Można...
I na koniec prawdziwy VIP, kurka nawet ja mialem tylko jedna plakietkę:-)
pozdrowionka
Fajne te zdjęcia z conventu fantasy :)
Dzwonnica:
Załącznik 74446
Fajne,a gdzie to?