e tam, wjechać czasem to wjeżdżamy...szczególnie po imprezie ;) ale zawsze schodzimy, czasem niekoniecznie szlakiem
Załącznik 141404
Wersja do druku
e tam, wjechać czasem to wjeżdżamy...szczególnie po imprezie ;) ale zawsze schodzimy, czasem niekoniecznie szlakiem
Załącznik 141404
widzę, że impreza nad wyraz się udała :grin:
Tak, główny cel wyprawy udał się znakomicie, bilety na kolejkę, na Kasprowy przezornie kupiliśmy online dwa dni wcześniej :). Wybraliśmy porę przed samym południem by organizmy miały szansę wypocząć po nocy... i by móc nacieszyć się słońcem na szczycie.
Ale gębulec masz roześmiany. Super :D
rewelacja :) :) :)
uwielbiam patrzeć na góry - zawsze mnie uspokajają (no chyba że w głowie mam świadomość ile trasy przede mną i że trzeba się sprężać ;) )
Z Wrocławia najbardziej podoba mi się 512. super klimacik w tych szarościach, no a górskie... jak zawsze super, jeszcze z taką pogodą.
Pozdrawiam
Robert dobrze, ze nie po pas...:-)
Dzięki Panie i Panowie drodzy za słowa miłe :) Niestety póki co nie ma kiedy z aparatem wyruszyć nawet na chwilę, nawet na forum jeszcze jakiś czas mało aktywny będę. Mam fajną wyprawę w planach, ale by nie zapeszyć póki co cicho-sza...
A przy okazji życzenia świąteczne składam Wszystkim zaglądającym i nie zaglądającym, Smacznego Jajka, Mokrego Dyngusa i ... (niech każdy sobie doda czego mu trzeba) :)
Witam po długiej przerwie, coś mam i pokaże, na razie jedno, bo czasu nie ma... Jutro pod wieczór jeszcze co nieco powinno się udać wrzucić.
Y525
Załącznik 146687
Gdzie był, jak Go nie było ? - fajnie że jesteś :)