Podobno w grach komputerowych ma decydujace znaczenie, więc zgaduję, że w bardzo dynamicznych scenach może to być widoczne.
Wersja do druku
Podobno w grach komputerowych ma decydujace znaczenie, więc zgaduję, że w bardzo dynamicznych scenach może to być widoczne.
Ja mam pytanie trochę z innej beczki. Jak wiadomo OM-D wystepuje w dwóch wariantach kolorystycznych : czarnym i srebrnym. W obydwu wariantach czarna okładzina ma inna strukturę. W zwiazku z tym mam pytanie do jakiego wariantu bardziej pasuje struktura okładziny gripu ?
A może lepiej dobierać do faktury skóry w mokasynach?
Widzę, Mirek54 że po przespanej nocy jesteś już w formie i dowcip jak zwykle Ciebie nie opuszcza.
Odnośnie pytania ja wybrałem czarny.
Pozdrawiam.
Nie,to naprawde jest konkretne pytanie.
Popatrz na fotki i porownaj przo,tyl,faktury,z gripem i bez,dobierz,wybierz......Załącznik 65432Załącznik 65431Załącznik 65433Załącznik 65434Załącznik 65435
Dziękuję wszystkim - już wiem o co chodzi.W obydwu zestawach ładnie sie komponuje.
Okleina gripa jest z bardzo miękkiej gumy - łatwo się rysuje, nawet paznokcie zostawiają ślady...
A ciekaw jestem jak się ma to 120.
Powiem tak, w Panasonic DMC-G2 jest chyba 60 i - w niektórych sytuacjach - jest to zdecydowanie za mało (a może nawet nie chodzi o szybkośc odswieżania a o opóźnienie?). Zróbcie zdjęcie dynamicznie poruszającego się - małego obiektu, jak go zobaczycie w wizjerze to on tak na prawdę będzie już poza kadrem.
Ktoś tu już pisał jakie jest skuteczne rozwiązanie -> patrzeć obok aparatu, albo przez jakiś celownik optyczny umieszczony na sankach.