Coś tam z ostatnich miesięcy:
Wersja do druku
Coś tam z ostatnich miesięcy:
No to hoÅ‚dujÄ…c zasadzie zdjęć gÅ‚upich i powalonych przedstawiam dzisiaj PaÅ„stwu panoramÄ™.................................PANORAMÄ ˜ WIECZORNEGO CHODNIKA - brawa dla chodnika proszÄ™. Morza, góry i Mazury oraz inne bzdury majÄ… swoje panoramy a chodniki NIE a to taka rzecz poczciwa wiecznie deptana i prawa do panoramy pozbawiana. MogÄ… mieć prawa geje, lesbijki i inne panie z obciÄ™tym fiu....... to dajmy też prawo chodnikom chociaż do panoram. Później damy chodnikom prawo do samostanowienia czy można po nich deptać czy nie :D
CzaRmaX - Powiedz, ale tak szczerze, co Ty tam wtedy na tym balkonie paliłeś?
Żołnierzyki i słonia. Ten plastik z żołnierzyków to jakieś chyba szkodliwe substancję zawierał a słoń był z mahoniu czy jakiegoś innego zapaszytego drzewiska. Ale nie martw się mam w głowię następne PANORAMY i teraz to chyba zaskoczę na maksa. Tylko nie myślcie sobie, że zrobię panoramę przyrodzenia jakiegoś murzyna fujjjj eeeeeeee.
sebol1975 swoimi dwoma pierwszymi zdjęciami u góry skwitował zajebi... fotorelację Janeczka :D
Zajebiaszcza paranojamka:-)
pozdrowionka
Miło, że się podoba ale poczekaj na następną hehe :). Chyba nikt takiej panoramy nigdy nie zrobił tak sobie myślę ale mogę się mylić. Muszę znaleźć na to trochę czasu :). Może w między czasie strzelę przykładowo jakąś fotorelację z panoram z mojego pójścia z pokoju do ubikacji. E to też nie jest głupi pomysł na foto relację panorama/mapa drogi do kibla :D
---------- Post dodany o 01:46 ---------- Poprzedni post był o 00:32 ----------
A tutaj przykład do czego może posłużyć zdjęcie podświetlanego narożnego filaru budynku :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1353026629
A co za tworczosc, myslales zeby np wystawe zrobic? Mialbys niezla beke wymysl jakis zakrecony tytul, ubierz sie w wyciagniety golfik, nie gol sie przez 2 tyg, koniecznie fajka, rozbiegany wzrok, gwarantuje, ze sie sprzeda:-)
Tymczasem adekwatnie do sytuacji...taki tryptyczek dla Ciebie...
pozdrowionka
ustawodawca na tę okoliczność przewidział oddzielny wątek:
https://forum.olympusclub.pl/threads...sw%F3j+kibelek
Masz rację. Właśnie jestem w fazie eksperymentu jak podobne zdjęcie do UFO ( tylko dzisiaj jest wersja bez nabazgranego ufo) będzie oceniane. Dzisiaj wieczorem walnę w galerii to z UFO. Sorry ale widziałem pełno podobnych fot takich jak ta bez UFO gdzie same 5 latały ale przecież ulubieńcom publiczności nie można inaczej wystawić bo jeszcze potem taki się uprze i będzie życie na forum nam uprzykrzał a my przecież takie stadne baraki co nie lubimy się wychylić. Ja nie jestem ulubieńcem publiczności więc sprawdzimy jak działa sugerowanie się czyjąś osobą przy ocenie :D. Generalnie zastanawiam się jeszcze czy czasami do tego UFO co dzisiaj wieczorem w galerii wystawię nie sfocić dodatkowo kupy mojej córki w pieluszce w dramatycznej tonacji i nie umieścić jej na dole promienia. No wtedy przekaż artystyczny pełną mordą i mniej niż 6 nie powinno być na liczniku :)
---------- Post dodany o 09:32 ---------- Poprzedni post był o 09:22 ----------
Więcej p i e p r z e n i a niż zabawy. Szkoda brać udział w takich wątkach bo się zaraz pełno moralizatorów zlatuje co za jedyną słuszną linię partyjną uważają foto CZ-B, najlepiej nieostre i najlepiej portret z pooranym ryjem jakiejś świni czy krowy :D. Niestety ale chodzę po galerii i widzę piękne zdjęcia z codzienności, szczegółów, krajobrazów, życia którym ciężko dociągnąć do 5 bo jeszcze na 4 się załapują po czym wchodzisz na portret, kwiatuszki, makro i jeszcze najlepiej takie zlandrynkowane i normalnie zbiorowa onanizacja pod stołem :). Zauważyłem też, że niektórym nie wypada postawić mniej niż 5 i nie ważne co by w galerii nie wstawił :). Ale ja lubię ten wątek własnie za tą jego wesołą cześć fotografii :)