Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez alnico To walcz dzielnie :grin:, też chyba powalczę... Będziemy walczyć jak pszczółki o miodzik :mrgreen::lol: , życzę powodzenia na wyprawie :grin:
Cytat: Zamieszczone przez robtor Będziemy walczyć jak pszczółki o miodzik :mrgreen::lol: , życzę powodzenia na wyprawie :grin: Dzięki jak się uda to będę wypatrywał flagi Olka na Rysach :mrgreen:
Cieszę się razem z Wami :D
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Cieszę się razem z Wami :D To gdzie Cie jutro wypatrywać? :lol:
Cytat: Zamieszczone przez alnico To gdzie Cie jutro wypatrywać? :lol: Idziemy jutro na Granaty... - teraz mi to mówisz ?? - noo tak wyszło ... Więc w wyrku :(
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Idziemy jutro na Granaty... - teraz mi to mówisz ?? - noo tak wyszło ... Więc w wyrku :( Zaraz proszę do wyrka, w nocy pobudka a rano Granaty czy inne Kościelce :lol:
Cytat: Zamieszczone przez alnico Zaraz proszę do wyrka, w nocy pobudka a rano Granaty czy inne Kościelce :lol: Ja to w sumie nawet nie wiem czy zasnąłem...:mrgreen::lol: - 1.45 wydarliśmy w teren :)
Pszczolki w akcji - upka upudrowana ;):) Załącznik 153720
pluskwiak super, pszczółki zresztą tyż fajne :)
Cytat: Zamieszczone przez robtor Ja to w sumie nawet nie wiem czy zasnąłem...:mrgreen::lol: - 1.45 wydarliśmy w teren :) hmmm... chwilę przede mną :mrgreen: