Takie tunele to się same nie robią. Tam jakieś trole musiały pracować :mrgreen:
Wersja do druku
Takie tunele to się same nie robią. Tam jakieś trole musiały pracować :mrgreen:
Raczysz nas pięknymi zdjęciami, szczególnie ostatnia seria 1322-1327 :)
Oba świetne. Na 1326 czuje się potęgę wypływającej wody, na 1327 śliskość mokrych skał.
Czy ktoś kiedyś przepłynął tym tunelem ? Z Niagary skakali więc... :mrgreen:
Dzięki za pozytywny odbiór. Bo faktycznie wygląda to dość nierealnie, Zwłaszcza z tą specyficzną kolorystyką.
Jak by nie było, tam jest "zagłębie" Trolli. :)
Cała przyjemność po mojej stronie. :)
Staram się uczyć @wyszomirze jak najlepiej oddawać klimat miejsca. Ale łatwe to nie jest.
O tym nie słyszałem, ale w dialekcie Trolli jestem cieniutki, więc taka informacja mi mogła umknąć.
A co, zgłaszasz swój akces? Gdyby Ci się udało byłbyś sławny i trochę kasy byś przytulił. :)
Zmagania z Number One...
1328
Załącznik 243136
1329
Załącznik 243137
1330
Załącznik 243138
1331
Załącznik 243139
1332
Załącznik 243140
1333
Załącznik 243141
1334
Załącznik 243142
1335
Załącznik 243143
..
@paparapa Jeśli chodzi o "lepszość" to dla mnie 1328 konkuruje z 1331. Zainteresowała mnie też budowla na 1333. Ta ciemna tafla to chyba solar, bo po co tam telebim? A instalacja z czerwonym wężem po prawej części budynku to do mycia??
@Rysiek_O całe szczęści że coś się spodobało. :) Pogoda była wybitnie niefotograficzna. Na starcie na dole około dziewiątej miałem 18 st. To rzecz raczej rzadka w tamtych stronach. :)
Ten budynek to Galdhopiggen Hytte. Co do podejrzanej tajemniczej instalacji, nie mam pojęcia co to jest i do czego służyło. Jak będę następnym razem to się zapytam :).
I oczywiście to czarne to solar.
.
A wieczorem po zdobyciu w pocie i znoju Number One. Skonany jak pies, wygoniło mnie z "gawry" piękne niebo.
Już kiedyś znęcałem się nad fotkami z tego miejsca, ale teraz, wydaje mi się że poradziłem sobie znacznie lepiej. :)
Pogoda miała się utrzymać jeszcze parę dni, więc kolejny będzie Number Two.
.
1337 podoba mi się najbardziej z ostatniej wrzuty ze względu na te zabudowania które tworzą ciekawy drugi plan.
Bardzo mi miło. :)
Bardzo lubię to miejsce, czyli Spiterstulen. Jakoś tak dziwnie się dzieje, że jak jestem gdzieś w okolicy to muszę się tam wbić, choć na chwilę gdy nie ma pogody.
To miejsce wymarzone dla miłośników gór, niemal w każdym wydaniu. Od spaceru doliną, po ekstremalny hardcore. :) Polecam. :)
A wracając do wątku... Dziś górka za miedzą. Czyli Number Two.
1340
Załącznik 243178
1341
Załącznik 243179
1342
Załącznik 243181
Albo jeszcze taki wariant... Nie wiem który lepszy.
1343
Załącznik 243183
.