566
Wersja do druku
nie wiem czy mi sie wydaje czy nie ale chyba deczko ostrość uciekła a szkoda bo złapane fachowo.. i ta minka :)
561 - czarujący ciepłem i uczuciem dziecięcy portrecik, 562- inteligent a zapomniał założyć serwetę na okruszki aż twarze z plakatu się ożywiły, 563 - slepa miłośc a co zostanie po zdjęciu okularów a poza tym jak tak bez popatrzenia w oczy, 564 - rodzinny portrecik z którego wynika, ze córeczka jest trudniejsza do opanowania i ma większy temperament, 565 - pomimo, że w wózku piesek nie wygląda na zadowolonego, 566 też rodzinny lecz nie wiem czym zainteresowałeś córeczkę, że z ciekawością spojrzała w obiektyw, synek ma na obu wielką ciekawość w oczach i jakby chęć dokładniejszego poznania. Pozdrawiam.
Piesek przestraszony... dzieci przestraszone... musisz strasznie wygladac, fajne i ciekawe fotki.
Wyglądam jak przez okno. ;)Cytat:
Zamieszczone przez szklarz
Fotki ładniusie ale Rafale, gdzie street? plis. Muszę mieć się od kogo uczyć.
Pozdrawiam
Grzesiek
Rafał,
Nie mogę nie pochwalić podwójnego portretu dzicięcego. Wykorzystujesz swoje niezłe doświadczenie reporterskie w jak najbardziej godnym polecenia celu - fotografowanie najbliższych - wykonujesz, to co milony pstrykaczy na świecie, ale robisz to, jak ułamek promila promila z tych miionów, wiedząc w którym miejscu stanąć i kiedy nacisnąć spust, aby fotka niosła przekaz nie tylko o Twoich dzieciach, ale o dzieciach w ogóle i była oryginalna, przez Ciebie "wymyślona". Portrety w akcji, to dla Ciebie owocna dziedzina.
Ileż emocji, radosnegpo napięcia jest w tych twarzyczkach, ile interakcji siostrzano-braterskiej, ile ufności, ciekawości.
Tło zbyt krzyczące, ale moim zdaniem to zupełny drobiazg na portretach dziecięcych.
Pzdr, TJ
Dziękuję bardzo za komentarze.
Tło to malunki naścienne w pokoju bałaganiarzy, czyli moich bachorzyków. Własnoręcznie, pracowicie przeze mnie naniesione.Cytat:
Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
Ostatnio nie mam czasu na rajdowanie po mieście. Pochłonęła mnie nowa (a właściwie stara, ale odgrzana) pasja - prawdziwe BW, Olympus OM-1, porządny film Ilforda (albo Kodaka), koreks, wywoływacze, utrwalacze itd.
Czytam biadolenie o E3 nienerwowo potrząsając koreksem i myślę sobie: "ludziska chyba powariowali".
Tymczasem kolejna fota:
567
Rafał, nigdy nie skomentowałem jeszcze żadnego zdjęcia. Czuję wewnętrzny opór przed publicznym ocenianiem innych. Niemniej, zaglądając do Twojej galerii jeszcze nie zdarzyło się, żeby któreś zdjęcie mnie rozczarowało.
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota uliczna (kliknijcie proszę na zdjęcie):
568