gratuluję wnuczki :)
Wersja do druku
yamada dziękuję, jest słodka:grin:
Saboor cdn:grin:
Przyłączę się do powinszowań. Wspaniała wnuczka :)
Dzięki chłopaki za gratulacje co do wnuczki.:grin:
Andrzeju apz, możesz mi napisać co masz na myśli w/s tych konarów drzew?? Czy chodzi o kolor nieba??:grin:
Gimp nie zawiódł, ale może ja coś przeoczyłem.:grin:
W miniona niedzielę wybrałem się z Olkiem poszukać sportowych wrażeń z prawdziwego entuzjazmu płynących. Okazja był hokejowy turniej im. Jerzego Potza wielokrotnego reprezentanta Polski, olimpijczyka i świetnego obrońcy Łks-u którego grę podziwiałem w młodości. A grały druzyny 13-15 latków z Polski, Litwy, Czech i Rosji, w tym jedna druzyna dziewcząt. Jak było do przewidzenia polskie dzieciaki okazały się za słabe na Rosjan i Czechów i te dwie reprezentacje zmierzyły się w finale. Wygrali Czesi 3:1 po zaciętym meczu. To jeszcze dzieciaki, ale jak oni już potrafią jeździć na łyżwach i panować nad krązkiem.............:grin:
1 Dziewczyny (te białe)się starały ale wynik 1:7
Wybaczcie to mój pierwszy mecz focony więc trochę ostrość...........:grin:
2. Ambicja aż miło popatrzeć
3. A tak oddawały hołd zwycięzcom
4.Turniej wygrała bardzo dobra drużyna z Czech
5. która po zaciętym meczu pokonała Rosjan
Oni przynajmniej grają i dają z siebie wszystko. Jeszcze mózgów dobrze zlasowanych nie mają :)
Naturalne emocje, bez komerchy i zaślepienia kasą.
I ta radość z każdej udanej akcji, i złość gdy coś nie wyszło lub stracili bramkę. A entuzjazm po zwycięstwie i pokora po porażce bezcenne. Od jesieni ma być podobno w Łodzi reaktywacja hokeja. Trzymam za to kciuki, bo na pewno mnie na trybunach nie zabraknie. Dzieciaki też będę oglądał, będzie okazja na treningi sportfoto.:grin: