Odp: Eddie - moje zdjecia
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Niech zostanie! Nie pasuje tu kompletnie, takie: "ni to ptica ni to rak", ale chyba byłoby za "normalnie" bez niego.
Na pewno nie było by po mojemu, bo u mnie zawsze musi być jakiś "kwas" ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Dziwne kolory, ale dzięki tej dziwności się podoba. A patola wydłub :)
One nie wydają mi się dziwne - widuję podobną poświatę w wietrznym czasie po zachodzie na niebie , czasami na niemal całym niebie.
Pozdrawiam AP.
Tym razem wyjątkowo nie wypowiem się nt zdjęć i offtopa zrobię. Eddie - gdzie się podziała Twoja stopka? Zmienić system - rozumiem, ale żeby najlepszą stopkę na OC wywalać - nie rozumiem... ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Karol
Tym razem wyjątkowo nie wypowiem się nt zdjęć i offtopa zrobię. Eddie - gdzie się podziała Twoja stopka? Zmienić system - rozumiem, ale żeby najlepszą stopkę na OC wywalać - nie rozumiem... ;-)
E, nie wiedziałem, że jest najlepsza, że w ogóle i... a idź, szyderco! ;)
A tak, bo dawno żadnej jazdy nie było...
16.
Nie wiem co Ty u siebie widzisz, ale to co ja widzę na twarzy jest straszne - może cos stało się przy zmniejszaniu lub mechanizm forum poprzestawiał. Obejrzyj ten plik - mały jeszcze raz i porównaj z tym co forum pokazuje. Proszę.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Nie wiem co Ty u siebie widzisz, ale to co ja widzę na twarzy jest straszne - może cos stało się przy zmniejszaniu lub mechanizm forum poprzestawiał. Obejrzyj ten plik - mały jeszcze raz i porównaj z tym co forum pokazuje. Proszę.
Eee.. u mnie OK. O co Ci a-pe-zecie konkretnie chodzilo?
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Eee.. u mnie OK. O co Ci a-pe-zecie konkretnie chodzilo?
T.
O oczy ,a konkretnie oko lewe, u mnie wyświetla się jako nieostre, zamazane, prawe podobnie chociaż mniej - ale to może być forumowa kompresja.
Ale skoro u Ciebie i Eddiego jest ok, to może u mnie dziwnie wyświetla - wyłączę monitor, zamknę przeglądarkę i zaloguję się jeszcze raz.
AP.
PO restarcie jest lepiej - nie wiem co to było, i pewnie się nie dowiem...
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
O oczy ,a konkretnie oko lewe, u mnie wyświetla się jako nieostre, zamazane, prawe podobnie chociaż mniej - ale to może być forumowa kompresja.
Ale skoro u Ciebie i Eddiego jest ok, to może u mnie dziwnie wyświetla - wyłączę monitor, zamknę przeglądarkę i zaloguję się jeszcze raz.
AP.
PO restarcie jest lepiej - nie wiem co to było, i pewnie się nie dowiem...
Przeglądarki czasami odstawiają takie numery, też już spotkałem się z tym.
Córce wczoraj takie portrecisko strzeliłem, ot spontaniczny odruch. Podoba mi się, więc i Wam pokażę ;)
17.