Foty z bosmanem - rewelka!
Zdj.pan m.jpg. też fajnie,chociaż wolałbym nie tak ciasno po prawej- przy statku.Muszę przyznać,ze Twoje ostatnie foty bardzo zyskały na jakości. Czy to zmiana powietrza tak działa? ;)
pozdr.
Wersja do druku
Foty z bosmanem - rewelka!
Zdj.pan m.jpg. też fajnie,chociaż wolałbym nie tak ciasno po prawej- przy statku.Muszę przyznać,ze Twoje ostatnie foty bardzo zyskały na jakości. Czy to zmiana powietrza tak działa? ;)
pozdr.
Dzięki e-510 za dobre słowo. Jeszcze jedno podejście.
Ładna "górka" :wink: Czym sklejana?
No opanowalam w końcu ten ICE. Było parę drobnych błędów ale zdjęcia nie były robione ze statywu.
Fajnie że robisz nowe dla siebie rzeczy, uwielbiam szerokie kadry im szerzej tym lepiej :).
A to że z ręki robione to nic nie szkodzi. ja używam PTgui i i paru moich znajomych nawet zawodowców bardzo sobie go chwali.
Pozdrawiam.
A jeszcze taką składaneczkę wkleję :)
Znowu Norwegia
Okienko śliczne, te greckie kolory- biały z niebieskim, to idealne zestawienie pod ichnie niebo. :) I do ichniego morza. :)
Bosman mi się podoba, panoramy też. :)
Co do nasycenia- na analogu robiłam Grecję - slajdy ORWO ;) (dawne czasy) i negatywy - Fuji i w obu przypadkach kolorki mam podobne. :) Tam tak jest.
Jest duża różnica w jakości,między ostatnimi dwoma zdjęciami,czyli tym nowszym - góra i sklejką.Proszę,pozostań już z tą dobrą jakością forever. ;)
O tym jednym ze składanki już kiedyś pisałem - b.ładne.
pozdr.
e- 510 dziękuję ci za uwagę. Zastanawiałam się nad nią i podejrzewam ,że niższa jakość zdjęć musi mieć związek z obróbką. Po podstawowej w Rawach bawię się jeszcze przy niektórych na różne sposoby, aby uzyskać planowany efekt. Muszę uważniej przyjrzeć się zdjeciu po każdym etapie takiej zabawy i ocenić gdzie najbardziej "gubię" jakość. Zdjęcia pierwotne są ok.
Jeśli ktoś ma sugestie, chętnie się od was czegoś nauczę.